Laatste eenheden
ALT38175 Prijs vanaf 625.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALT38175 Appartementen, Benidorm Poniente, Costa Blanca

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 4
  • Sizes from 105m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Benidorm Poniente, Costa Blanca.

Deze constructie is geconfigureerd als het laatste residentiële appartementengebouw te koop in Benidorm aan het strand dat over vele jaren het daglicht zal zien. Naast het relevante ontwerp wordt de hoogte van 98 meter toegevoegd die stijlvol uitsteekt boven alles eromheen en die de skyline van Benidorm voor altijd heeft getransformeerd. Een gebouw waarin elke verdieping anders is. Waar energie-efficiëntie een pijler wordt van zijn eigen ontwerp en die ernaar streeft de maatstaf te zijn voor appartementen in Benidorm op het gebied van vermindering van elektriciteitsverbruik, water en CO2-uitstoot.

Benidorm Poniente is een gebied in opkomst dat een uitstekende levenskwaliteit biedt, met zijn milde klimaat het hele jaar door, evenals zijn beroemde zandstrand van ongeveer 3 kilometer lang, een van de beste aan de hele Costa Blanca.

In deze omgeving kunt u genieten van een vertrouwde en veilige omgeving. Bovendien is het ideaal voor liefhebbers van buitensporten, degenen die graag sporten en wandelen over het eindeloze voetpad met uitzicht op zee.

Benidorm Poniente ligt op een strategische locatie, op een paar minuten van het commerciële gedeelte van het gebied, Finestrat, waar u winkelcentra vindt met een breed scala aan kwaliteitsproducten. De internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 30 minuten rijden met de auto en heeft directe verbindingen met heel Europa. Om deze reden is dit begeerde toeristengebied de perfecte plek om een vakantiehuis te vestigen.

De regio heeft verschillende golfbanen in de buurt, evenals eindeloze bergpaden om te wandelen en mountainbiken. Het beschermde nationale park van Sierra Helada beslaat meer dan 6 kilometer kustlijn en vanaf hier kunt u genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de zee en het spectaculaire berglandschap.

Het lokale team van professionals van Lucas Fox heeft ruime ervaring en helpt u graag bij uw zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca.

ALT38175 Nieuwe ontwikkeling
ALT38175 Prijs vanaf 625.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Penthouse - Verkocht n/a 4 3 440m² 247m² -
Appartement - Verkocht Vloer 32 2 2 104m² 20m² -
Appartement 625.000 € Available Vloer 33 2 2 105m² 20m² Floor plan
Penthouse - Verkocht Vloer 33 4 3 234m² 74m² -
Appartement - Verkocht Vloer 34 3 2 130m² 21m² -

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now