ALT45413 Prijs vanaf 399.900 € Nieuwe ontwikkeling

ALT45413 Appartementen, Finestrat, Costa Blanca

  • Completion Q2 2025
  • Units available 6
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 290m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Finestrat, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 399,900 €

Lucas Fox presenteert een nieuwbouwactie met een blok comfortabele bungalows. Dit wooncomplex bestaat uit zes woningen, verdeeld over twee niveaus.

Op de begane grond vinden we drie bungalows met elk een ruim terras. Deze terrassen zijn een veelzijdige ruimte die de mogelijkheid biedt om een individueel zwembad te installeren, wat een vleugje luxe en buitenontspanning toevoegt. Bovendien zijn deze terrassen ook ideaal voor het creëren van een persoonlijke buitenomgeving, of u nu buiten wilt dineren, zonnebaden of gewoon wilt genieten van het omringende landschap.

De drie woningen op de bovenverdieping hebben individuele solaria. Deze ruimtes op het dak zijn ideaal om in volledige privacy te zonnebaden, buiten te dineren of gewoon te ontspannen met een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Naast de privévoorzieningen van elke woning delen de bewoners van dit bungalowblok gemeenschappelijke ruimtes met twee andere bungalows met vergelijkbare kenmerken. Hier vindt u een gemeenschappelijk zwembad, omgeven door prachtige tuinen, perfect om te ontspannen of een praatje te maken met de buren op Ibiza.

Dit bungalowblok bevindt zich in een bevoorrechte woonomgeving die rust en comfort garandeert. De goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes en individuele zwembad- of solariummogelijkheden maken het een uitzonderlijke plek om te wonen of te genieten als tweede huis aan de prachtige Costa Blanca.

Hoogtepunten:

  • Bungalows met solarium of terras met zwembad
  • Gemeenschappelijke ruimtes zoals zwembad en tuin
  • uitzicht op zee
  • hoofd locatie
ALT45413 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze promotie bevindt zich in Finestrat. Het gebied biedt rust, in een omgeving omringd door mediterraan bos en zeer dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen, winkelcentra en stranden.

Het is de perfecte locatie, dichtbij de prachtige stranden in de omgeving en allerlei voorzieningen, zoals restaurants, winkels, diverse bezienswaardigheden en activiteiten, golfbanen, vier internationale scholen en 5-sterrenhotels, waardoor de bewoners een uitstekende kwaliteit van het leven.

Het geniet ook een praktische locatie met toegang tot Benidorm in slechts 8 minuten en de internationale luchthaven van Alicante op slechts 50 kilometer afstand via de snelweg AP-7.

Bekijk op kaart

ALT45413 Prijs vanaf 399.900 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 399.900 € Available 2 2 290m² 100m² Floor plan
Appartement 409.900 € Available 3 2 308m² 106m² -
Appartement - Verkocht 3 2 362m² 133m² -
Appartement 409.900 € Available 3 2 352m² 131m² -
Appartement 409.900 € Available 3 2 308m² 106m² -
Appartement - Verkocht 3 2 362m² 133m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now