BAYSIDEHOMES Prijs vanaf 320.000 € Nieuwe ontwikkeling

BAYSIDEHOMES Appartementen, Estepona Puerto, Costa del Sol

  • Completion Q4 2025
  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 75m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Estepona Puerto, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf 320,000 €

Moderne en functionele gated residentie, perfect voor comfortabel wonen. De ontwikkeling bestaat uit twee laagbouw met in totaal 41 beschikbare woningen met opties voor 1, 2 en 3 slaapkamers. De woningen zijn verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping, waarbij één van de entrees toegang biedt tot de penthouse verdieping. Alle huizen zijn strategisch georiënteerd op het zuidoosten, waardoor het natuurlijke licht wordt gemaximaliseerd en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust wordt geboden.

Binnen Bayside Homes zijn er, zoals eerder vermeld, 41 geweldige units die stijl en gezelligheid combineren. Veel zonlicht vult de kamers en verbindt met het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee. De leefruimtes lopen direct over op de geweldige terrassen, waar je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat van de zonnestralen kunt genieten. De badkamers hebben een stijlvolle afwerking en hebben milieuvriendelijke ontwerpkenmerken.

Bayside Homes beschikt over aangelegde tuinen, een gemeenschappelijk buitenzwembad en een eigen fitnessruimte in de gated community. Er is ook een polyvalente polyvalente ruimte die de bewoners naar eigen voorkeur kunnen gebruiken.

Met een focus op duurzaamheid bieden de gemeenschappelijke ruimtes van Bayside Homes een scala aan aantrekkelijke voorzieningen en eersteklas services.

Ervaar een comfortabele en handige levensstijl in deze moderne woongemeenschap die modern design, functionaliteit en toewijding aan duurzaamheid combineert.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

BAYSIDEHOMES Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Zwembad
  • Zeezicht
  • Garage en berging
  • Sociale kamer
  • Sportschool

Ligging

Estepona, bekend als de Tuin van de Costa del Sol, biedt 320+ zonnige dagen en een gemiddelde temperatuur van 19ºC, bekend om zijn gouden stranden, golfbanen en groene gebieden.

De wijk Arroyo de Enmedio heeft rustige stranden, terwijl Estepona West een nieuw stedelijk gebied is met prachtige stranden, golfbanen en geweldige voorzieningen.

Een gewilde locatie met veel zon en een aangenaam mediterraan klimaat.

Bekijk op kaart

BAYSIDEHOMES Prijs vanaf 320.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 320.000 € Available n/a 2 2 75m² 21m² Floor plan
Penthouse 533.000 € Available Vloer 3 3 2 97m² 76m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now