Uitverkocht
Born-Banys-Vells Nieuwe ontwikkeling
22 afbeeldingen beschikbaar
Born-Banys-Vells Nieuwe ontwikkeling

Born Banys Vells Appartementen, El Born, Barcelona

  • Completion Q1 2017

Born Banys Vells Appartementen, El Born, Barcelona

In een prachtig, volledig gerestaureerd gebouw dat dateert uit het jaar 1900 met een gloednieuwe lift, vinden we deze prachtige nieuwbouwproject bestaande uit 11 hoogwaardige woningen te koop.

Er zijn 6 verdiepingen met 2 lichte en functionele accommodaties op de 1e tot 5e verdieping, waarvan de helft uitkijken op Banys Vells en de andere helft op de Mirallers-straat en een penthouse op de 6e verdieping.

Tien van de appartementen liggen aan de buitenzijde, hebben een balkon in elke kamer, hebben open conceptkeukens, 2 grote slaapkamers, prachtige hoge plafonds en gerestaureerde historische elementen. De eigendommen variëren in oppervlakte van 61 m² tot 72 m², terwijl de penthouse-accommodatie 40 m² beslaat en een fantastisch terras van 80 m² heeft.

De uitstekende afwerking van de kwaliteit en het voortreffelijke ontwerp van deze nieuwe gebouwen, samen met hun onovertroffen locatie in het historische centrum van Barcelona, ​​maken dit een uitstekende keuze voor een thuis of een pied-a-terre in de stad.

Afleverdatum: eerste kwartaal van 2017.

highlights

  • Toplocatie in het historische centrum van Barcelona
  • Gerenoveerd gebouw uit de vorige eeuw
  • 2 woningen per verdieping
  • Hoogwaardige afwerkingen
  • Balkons in elke kamer
  • Fantastisch terras van 80 m² in penthouse

Ligging

Nieuwbouwproject gelegen in de zeer gewilde wijk El Born in de oude binnenstad van Barcelona, ​​op slechts 5 minuten lopen van de Santa Maria del Mar-kerk. Dit gebied staat bekend om zijn onafhankelijke boetieks, restaurants, bars en kunstgalerijen.

Born-Banys-Vells Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst