El-Call-Apartments Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

El Call Appartementen

Prachtig gerenoveerd gebouw in Barcelona, Old Town, met tien prachtige appartementen met hoge plafonds, balkons, terrassen en met 2 slaapkamers.

  • Completion Q4 2016

Een prachtig gerenoveerd gebouw, ideaal gelegen in de zeer gewilde historische wijk; Gotic, in het hart van Barcelona, in de oude binnenstad.

Dit volledig gerenoveerd gebouw dateert uit het begin van de 19e eeuw. Het project bestaat uit twee 2-slaapkamer lofts op de begane grond, zes appartementen met 2 slaapkamers op de eerste drie verdiepingen en twee spectaculaire 2-slaapkamer penthouses op de bovenste verdieping. De penthouses hebben elk een geweldig dakterras met een onovertroffen uitzicht over de stad Barcelona. Het gebouw heeft ook een gemeenschappelijk terras en een glazen lift.

De appartementen in dit nieuwbouwproject zijn ontworpen door gerenommeerde architecten van Lagula Arquitectes, die nieuwe technologieën combineren met originele begin 19e eeuwse kenmerken. Voorzien van uitzonderlijk hoge kwaliteit en afwerkingsgraad. Dit komt tot uiting in de gebruikte materialen en de uitzonderlijk hoge afwerkings kwaliteit.De ruime appartementen, met een bewoonbare oppervlakte van 115m², beschikken over hoge plafonds en grote ramen met balkons die voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgen, een zelden geziene eigenschap in woningen in Barcelona's Old Town.

Deze prachtig gerenoveerde appartementen zijn een ideale hoofdverblijfplaats, vastgoedbeleggingen of pied-à-terre. Het gebouw is gelegen op een goede verbinden met de hele stad en op slechts 15 minuten lopen van Port Vell, de onlangs gerenoveerde luxe jachthaven en de stranden van Barcelona.

Documentatie

El-Call-Apartments

Uitverkocht

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst