Uitverkocht
El-Call-Apartments Nieuwe ontwikkeling
1 afbeeldingen beschikbaar
El-Call-Apartments Nieuwe ontwikkeling

El Call Appartementen

  • Completion Q4 2016

El Call Appartementen

Dit volledig gerenoveerd gebouw dateert uit het begin van de 19e eeuw. Het project bestaat uit twee 2-slaapkamer lofts op de begane grond, zes appartementen met 2 slaapkamers op de eerste drie verdiepingen en twee spectaculaire 2-slaapkamer penthouses op de bovenste verdieping. De penthouses hebben elk een geweldig dakterras met een onovertroffen uitzicht over de stad Barcelona. Het gebouw heeft ook een gemeenschappelijk terras en een glazen lift.

De appartementen in dit nieuwbouwproject zijn ontworpen door gerenommeerde architecten van Lagula Arquitectes, die nieuwe technologieën combineren met originele begin 19e eeuwse kenmerken. Voorzien van uitzonderlijk hoge kwaliteit en afwerkingsgraad. Dit komt tot uiting in de gebruikte materialen en de uitzonderlijk hoge afwerkings kwaliteit.De ruime appartementen, met een bewoonbare oppervlakte van 115m², beschikken over hoge plafonds en grote ramen met balkons die voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgen, een zelden geziene eigenschap in woningen in Barcelona's Old Town.

Deze prachtig gerenoveerde appartementen zijn een ideale hoofdverblijfplaats, vastgoedbeleggingen of pied-à-terre. Het gebouw is gelegen op een goede verbinden met de hele stad en op slechts 15 minuten lopen van Port Vell, de onlangs gerenoveerde luxe jachthaven en de stranden van Barcelona.

Documentatie

Ligging

El Call Apartments is een uniek project, gelegen op een bevoorrechte locatie, in de zeer gewilde Gotische wijk van Barcelon's Old Town en naast de Oude stads Synagoge, een van de oudste synagogen in Europa die terug tot 1314 dateert.

Gelegen in de meest prachtige en rustige omgeving van de Barrio Gótico, eveneens dicht bij tal van winkels, restaurants en bars.

Het gebied is de thuisbasis van enkele van de belangrijkste gebouwen van Barcelona en culturele bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal, een prachtig voorbeeld van de Catalaanse gotische architectuur. Het is bovendien slechts 10 minuten van een van de meest prestigieuze straten van de stad, de Passeig de Gràcia, waar veel van de grootste internationale luxe merken, van Louis Vuitton, Prada en Chanel hun flagship stores hebben.

Vanwege de nabijheid van Plaça Catalunya, is de verbinding met het openbaar vervoer uitstekend. Er zijn diverse bus- en metrolijnen, alsmede regionale en nationale RENFE spoorlijnen beschikbaar. Lokale bezienswaardigheden zijn er in overloed evenals de stranden van Barceloneta en Port Vell, de onlangs gerenoveerde luxe jachthaven liggen allen op slechts 15 minuten lopen.

El-Call-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Uitverkocht

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst