LAS-LOMAS-NATURA Prijs vanaf 2.730.000 € Nieuwe ontwikkeling

LAS LOMAS NATURA Huizen / Villa's, Boadilla Monte, Madrid

  • Completion Q3 2025
  • Units available 3
  • Slaapkamers 5
  • Sizes from 734m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Boadilla Monte, Madrid beschikt over prijzen vanaf 2,730,000 € en huur rendement van 4%

Lucas Fox presenteert met trots op exclusieve basis Las Lomas Natura, een boetiekproject van 7 vrijstaande luxe villa's met een uitzonderlijk design, schoonheid en kwaliteit.

60% verkocht - bouw start in januari 2024

Neem vandaag nog contact met ons op om de plattegronden aan te vragen, een bezoek aan de bouwplaats of een afspraak op ons kantoor te organiseren om de personalisatiemogelijkheden te bespreken.

De ontwikkeling is gelegen in een van de beste delen van de exclusieve urbanisatie Las Lomas, die bekend staat om de hoge levenskwaliteit en bewoners een buitenlevensstijl biedt, omringd door de natuur, terwijl het dicht bij het centrum van Madrid ligt.

Voor vastgoedspecifieke weergaven van de individueel beschikbare villa's (1,2,3 & 7) klikt u op de links onderaan de website.

Las Lomas biedt zijn bewoners fantastische faciliteiten en diensten, waaronder twee winkelcentra en tweetalige scholen van topklasse, zoals Virgen de Europa, Saint Michael's en Trinity College. Hoog gewaardeerde internationale scholen zoals Highlands, Alegra British School en Thames British School liggen op slechts 5 minuten rijden. Boadilla del Monte staat in de top 3 van veiligste gemeenten van Spanje en bovendien heeft Las Lomas ook een eigen veiligheidsdienst met patrouillewagens die 24 uur per dag dienst hebben.

Wonen in Las Lomas Natura staat synoniem voor comfort, natuur en veiligheid.

De architecten hebben de ontwikkeling ontworpen om huizen te creëren die in harmonie zijn met de natuur, met de nadruk op mooie esthetiek en de hoogste milieunormen.

De ontwikkeling bestaat uit 7 vrijstaande villa's van 735 tot 820 m² gebouwd op privépercelen van 2.000 m², allemaal met tuinen op het zuiden. Deze geweldige gezinswoningen zullen minimaal 5 slaapkamers en 5 badkamers hebben, maar kunnen in hoge mate gepersonaliseerd worden.

Een belangrijk kenmerk van deze ontwikkeling is de focus op zowel energie-efficiëntie (Energieklasse A & Aerothermische Thermische Installatie) als ecologische duurzaamheid, zowel in het architectonisch ontwerp als in de landschapsdetails.

Het volledige dossier, plattegronden en bouwkwaliteiten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

VILLA'S 1,2 & 3

Villa's 1,2,3 bieden tussen 735 en 800 m2 verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond van 400 m2 (zal het epicentrum van het gezinsleven zijn en biedt het grote voordeel dat u op één verdieping woont. Op deze verdieping bevindt zich een open woon-/eetkamer van 112 m2 met een bibliotheek/kantoor en een zeer grote open keuken met ultramoderne apparatuur.De slaapvertrekken bestaan uit een master suite en twee extra slaapkamers met ook en-suite badkamers.Deze verdieping wordt gecompleteerd door een gastentoilet en twee patio's die voor veel natuurlijk licht zorgen.

De kelder herbergt een parkeergarage voor 4 auto's, een berging, een wasruimte, een serviceslaapkamer met en-suite badkamer en een grote multifunctionele entertainmentruimte die natuurlijk licht krijgt via twee Engelse patio's.

Villa 2 onderscheidt zich van villa's 1 en 3 door een extra patio van 80 m2 op de benedenverdieping, die voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgt.

Villa's 4, 5, 6 & 7 - VERKOCHT

Villa 7

De tuin van deze geweldige villa, gelegen in het hart van de urbanisatie, heeft twee verschillende niveaus, waardoor de buitenruimtes direct aansluiten op alle binnenruimtes en optimaal kunnen worden gebruikt. Op de begane grond kunt u ontspannen onder de grote overdekte veranda of op het zonnedek bij het watervalzwembad, terwijl het lagere maaiveld een extra chill-outterras biedt op de bodem van het watervalzwembad.

De begane grond van 417 m2 wordt het epicentrum van het gezinsleven en biedt het grote voordeel dat u op één verdieping woont. Op deze verdieping bevindt zich een open woon-/eetkamer van 120 m2 met een zeer grote open keuken met ultramoderne apparatuur, een master suite en twee extra slaapkamers met ook een eigen badkamer.

Op de benedenverdieping bevindt zich een fantastische woonkamer met een dubbel hoog plafond met een prachtig uitzicht op het watervalzwembad. Verder vinden we nog 2 extra slaapkamers met ensuite badkamers, een wasruimte en grote polyvalente ruimte met extra toilet, een garage voor 4 auto's en een berging.

Neem vandaag nog contact op met Lucas Fox voor meer informatie of om een bezoek aan de percelen en/of een bijeenkomst op ons kantoor aan de Avenida de Europa 38 in Pozuelo te regelen.

Documentatie

LAS-LOMAS-NATURA Nieuwe ontwikkeling

Extra's

Ramen van "Schuco"

Kasten van "Uecko"

Vloeren en verticale wanden van "Porcelanosa & Saloni"

Keukenmeubilair van "Eggersmann Kitchen & Logos"

Apparaten van "Miele"

Sanitair van "Duravit"

Kranen van "Grohe"

Videobewaking door "Fermax"

Ligging

Deze exclusieve en veilige ontwikkeling is gelegen in de prestigieuze woonwijk Las Lomas in Boadilla del Monte, die opvalt door zijn hoge kwaliteit van leven en een fantastische levensstijl in de buitenlucht biedt, omringd door de natuur, en toch dicht bij het centrum van Madrid.

Las Lomas biedt zijn bewoners ook fantastische faciliteiten en diensten, waaronder twee winkelcentra en hoog aangeschreven tweetalige scholen zoals Virgen de Europa, Saint Michael's en Trinity College.

Volgens de laatste gegevens van het nationale bureau voor de statistiek is Boadilla de op één na veiligste stad van heel Spanje. De ontwikkeling van Las Lomas heeft een eigen veiligheidsdienst met patrouillewagens die 24 uur per dag dienst hebben.

Gezien de fantastische infrastructuur van de snelwegen M-50 en M-503 en M-513 is de verbinding met de naburige steden Pozuelo en Majadahonda erg goed en internationale topscholen zoals de American School of Madrid en de British Council School zijn in 15 minuten te bereiken. minuten met de auto.

Bekijk op kaart

LAS-LOMAS-NATURA Prijs vanaf 2.730.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa - Gereserveerd Vloer 0 5 5 732m²
Villa - Gereserveerd Vloer 0 6 8 867m²
Villa - Gereserveerd Vloer 0 6 8 867m²
Villa 2.730.000 € Available Vloer 0 5 5 765m²
Villa 2.790.000 € Available Vloer 0 5 5 734m²
Villa 2.920.000 € Available Vloer 0 5 5 801m²
Villa - Gereserveerd Vloer 0 6 8 820m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now