LAS-LOMAS-NATURA Prijs vanaf 2.290.000 € Nieuwe ontwikkeling
LAS-LOMAS-NATURA Prijs vanaf 2.290.000 € Nieuwe ontwikkeling

LAS LOMAS NATURA Huizen / Villa's, Boadilla Monte, Madrid

  • Completion Q3 2024
  • Units available 7
  • Slaapkamers 5 & 6
  • Sizes from 707m²
  • Max rental yield 5,65%

LAS LOMAS NATURA Huizen / Villa's, Boadilla Monte, Madrid

Lucas Fox presenteert met trots Las Lomas Natura, een nieuwe boetiekontwikkeling van 7 vrijstaande luxe villa's van uitzonderlijk design, schoonheid en kwaliteit.

Wonen in deze ontwikkeling staat synoniem voor comfort, natuur, veiligheid.

Deze exclusieve en veilige ontwikkeling biedt een hoge kwaliteit van leven, midden in de natuur en toch dicht bij het centrum van Madrid. Las Lomas biedt zijn bewoners ook fantastische faciliteiten en diensten, waaronder twee winkelcentra en hoog aangeschreven tweetalige scholen zoals Virgen de Europa, Saint Michael's en Trinity College.

De architecten hebben de ontwikkeling ontworpen om woningen te creëren die in harmonie zijn met de natuur, met de nadruk op mooie esthetiek en de hoogste milieunormen.

Las Lomas heeft een eigen beveiligingsdienst met patrouillewagens die 24 uur per dag dienst hebben. De ontwikkeling zal worden uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van videobewaking, voor het welzijn van de bewoners.

De ontwikkeling bestaat uit 7 vrijstaande villa's van 707 tot 867 m² bebouwde oppervlakte op 2.000 m² privépercelen, allemaal met tuinen op het zuiden. Deze geweldige gezinswoningen zullen minimaal 5 slaapkamers en 5 badkamers hebben, maar kunnen in hoge mate worden gepersonaliseerd.

Een belangrijk kenmerk van deze ontwikkeling is de focus op zowel energie-efficiëntie (Energy Rating A & Aerothermal Thermal Installation) als ecologische duurzaamheid, zowel in het architectonisch ontwerp als in de landschapsdetails.

Voor het volledige dossier, plattegronden, prijslijst en bouwkwaliteiten verwijzen wij u naar de links op deze website.

VILLA'S 1,2 & 3

Villa's 1,2,3 bieden 707 m2 verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond van 400 m2 (wordt het epicentrum van het gezinsleven en biedt het grote voordeel van het wonen op één verdieping. Op deze verdieping bevindt zich een open woon- / eetkamer van 112 m2 met een zeer grote open keuken met -the-art apparatuur, een master suite en twee extra slaapkamers met ook en-suite badkamers.Deze verdieping wordt gecompleteerd door een gastentoilet en twee patio's die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

De kelder biedt plaats aan een parkeergarage voor 3 auto's, een berging, een wasruimte, een serviceslaapkamer met en-suite badkamer en een grote multifunctionele entertainmentruimte die natuurlijk licht krijgt via twee Engelse patio's.

Villa's 4,5 & 6

Villa's 4, 5 & 6 bieden 867 m2 bruikbare vloeroppervlakte met een geweldige verdeling over 2 verdiepingen. De percelen van deze geweldige villa's, gelegen in het hart van de urbanisatie, hebben twee verschillende niveaus, waardoor de tuin direct aansluit op alle binnenruimtes en optimaal kan worden gebruikt. Op de begane grond kan men ontspannen onder de grote overdekte veranda of op het zonnedek bij het watervalzwembad, terwijl de rest van het gezin sporten kan beoefenen op de benedenverdieping.

De begane grond van 417 m2 wordt het epicentrum van het gezinsleven en biedt het grote voordeel van het wonen op één verdieping. Op deze verdieping bevindt zich een open woon- / eetkamer van 120 m2 met, een zeer grote open keuken met ultramoderne apparatuur, een master suite en twee extra slaapkamers met ook een eigen badkamer.

De benedenverdieping van 450 m2 biedt dezelfde woonervaring als de begane grond, aangezien deze dezelfde directe verbinding heeft met de overdekte veranda's en de tuin via kamerhoge schuifdeuren, die een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimten mogelijk maken. Op deze verdieping vinden we een garage voor 4 auto's, 2 extra slaapkamers met ensuite badkamers, een service slaapkamer met badkamer, wasruimte en een zeer grote 120 m2 polyvalente ruimte (aan te passen aan persoonlijke wensen) met extra badkamer en sauna.

Villa 7

Villa biedt 731 m2 bruikbare vloeroppervlakte en is een hybride model dat ook profiteert van een tuin op twee niveaus, terwijl de afmetingen tussen de andere twee modellen liggen.

Neem vandaag nog contact op met Lucas Fox om meer details aan te vragen of om een bezoek aan de percelen en / of een ontmoeting op ons kantoor aan de Avenida de Europa 38 in Pozuelo te regelen.

Documentatie

Extra's

Ramen door "Schuco"

Kasten van "Uecko"

Vloeren en verticale wanden van "Porcelanosa & Saloni"

Keukenmeubels van "Eggersmann Kitchen & Logos"

Apparaten van "Siemens"

Sanitair van "Duravit"

Kranen van "Grohe"

Videobewaking door "Fermax"

Ligging

Deze exclusieve en veilige ontwikkeling is gelegen in de prestigieuze woonwijk Las Lomas in Boadilla del Monte, die opvalt door zijn hoge kwaliteit van leven en een fantastische levensstijl in de buitenlucht biedt, omringd door de natuur, en toch dicht bij het centrum van Madrid.

Las Lomas biedt zijn bewoners ook fantastische faciliteiten en diensten, waaronder twee winkelcentra en hoog aangeschreven tweetalige scholen zoals Virgen de Europa, Saint Michael's en Trinity College.

Volgens de laatste gegevens van het nationale bureau voor de statistiek is Boadilla de op één na veiligste stad van heel Spanje. De ontwikkeling van Las Lomas heeft een eigen veiligheidsdienst met patrouillewagens die 24 uur per dag dienst hebben.

Gezien de fantastische infrastructuur van de snelwegen M-50 en M-503 en M-513 is de verbinding met de naburige steden Pozuelo en Majadahonda erg goed en internationale topscholen zoals de American School of Madrid en de British Council School zijn in 15 minuten te bereiken. minuten met de auto.

Bekijk op kaart

LAS-LOMAS-NATURA Prijs vanaf 2.290.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Huis / Villa 2.290.000 € Available Vloer 0 5 5 707m² Floor plan
Huis / Villa 2.290.000 € Available Vloer 0 5 5 707m² Floor plan
Huis / Villa 2.360.000 € Available Vloer 0 5 5 707m² Floor plan
Huis / Villa 2.470.000 € Available Vloer 0 5 5 732m² Floor plan
Huis / Villa 2.550.000 € Available Vloer 0 6 8 867m² Floor plan
Huis / Villa 2.550.000 € Available Vloer 0 6 8 867m² Floor plan
Huis / Villa 2.550.000 € Available Vloer 0 6 8 867m² Floor plan

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst