Uitverkocht
Madrigal Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Madrigal Appartementen, Puerta de Hierro, Madrid

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Puerta de Hierro, Madrid

Lucas Fox presenteert deze unieke nieuwbouwproject in de wijk Puerta de Hierro, met 20 prachtige huizen ontworpen door Bueso-Inchausti & Rein Arquitectos.

Colonia Puerta de Hierro is een van de meest exclusieve woonwijken in Madrid en een van de best overwogen om in te wonen. Puerta de Hierro is de ideale oase van rust voor diegenen die willen leven midden in de natuur, maar met alle gemakken van zijn 15 minuten van het centrum van Madrid.

De ontwikkeling is uitgerust met de beste huidige voorzieningen, zoals een ondergrondse parkeergarage met directe toegang tot de woningen, privézwembaden, gemeenschappelijk zwembad met kleedkamers, fitnessruimte, conciërge en 24-uurs beveiligingsdienst.

Elk huis heeft alle privileges van een privéwoning, met grote ruimtes omgeven door terrassen, zwembaden en tuinen die privacy bieden. Op architectonisch niveau zijn de ruimtes echter zorgvuldig ontworpen om de privacy in alle ruimtes te behouden en te garanderen.

Elk van de vier blokken van de ontwikkeling herbergt vijf exclusieve woningen: twee appartementen op de begane grond, één op de eerste verdieping en twee penthouses. De woon- en eetkamer zijn op het zuiden gericht om optimaal van het daglicht te profiteren, terwijl de slaapkamers op het oosten en westen zijn georiënteerd om te profiteren van de ochtend- of middagzon.

Elke woning heeft ook een individuele berging in de onderbouw en heeft de mogelijkheid om te genieten van maximaal drie parkeerplaatsen.

Het uitstekende ontwerp van de vloeren zorgt voor warme en eigentijdse gezinswoningen in een zeer bevoorrechte omgeving met privé buitenruimte. De perfecte locatie: dichtbij het stadscentrum maar zonder in te boeten aan ruimte en rust.

Hoogtepunten

  • Zeer exclusieve woonwijk
  • 3 soorten woningen om uit te kiezen
  • Uitstekende afwerkingen
  • Privéterrassen en tuinen met zwembaden
  • Parkeerplaatsen inbegrepen

Documentatie

Madrigal Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Nieuwbouwproject gelegen in de exclusieve woonwijk Puerta de Hierro, ten noordwesten van de stad Madrid, vlakbij het Palacio de la Zarzuela, Moncloa en El Pardo.

De ontwikkeling ligt op 15 minuten van het stadscentrum, goed verbonden met metro en bus, en biedt veel rust en privacy, weg van de drukte van de stad.

De uiteindelijke prijs zal het resultaat zijn van het verhogen van de geadverteerde prijs met 7% - 11% voor belastingen en extra kosten toe te rekenen aan de kopende partij.

De uiteindelijke prijs zal het resultaat zijn van het verhogen van de geadverteerde prijs met 7% - 11% voor belastingen en extra kosten toe te rekenen aan de kopende partij.

Bekijk op kaart

Madrigal Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 4 255m² - 169m² -
Appartement - Verkocht Vloer 0 4 5 264m² - 181m² -
Appartement - Verkocht Vloer 0 4 5 286m² - 329m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 4 5 420m² 181m² - -
Appartement - Verkocht Vloer 2 4 6 421m² 181m² - -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now