Laatste eenheden
Marbella-Club-Hills Nieuwe ontwikkeling

Marbella Club Hills Huizen / Villa's, Benahavís, Costa del Sol

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Benahavís, Costa del Sol

Deze verbluffende nieuwbouwproject in Marbella wordt gebouwd op 150.000m² in 2 fasen, waarvan de eerste gepland is voor voltooiing eind 2018 en de tweede eind 2019.

Het is een elegant, omheind wooncomplex met 16 halfvrijstaande villa's met 4 slaapkamers en 110 villa-appartementen met 2-4 slaapkamers (104-224 m²) en een eigen terras of tuin.

De strakke lijnen en verfijnde afwerkingen samen met het overvloedige natuurlijke licht, het uitzicht en de open lay-out van de woningen zullen samenkomen om spectaculaire, chique, moderne huizen te creëren.

Het complex biedt uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder ultramoderne sportscholen, talrijke binnen- en buitenzwembaden voor alle leeftijden, 2 tennisbanen en 2 padelbanen en kinderspeelplaatsen.

Een groot voordeel van een huiseigenaar in dit complex is dat u toegang kunt krijgen tot de Marbella Club en Puente Romano Hotelfaciliteiten, waaronder privégolfbanen, een manege, strandclubs, tennisclubs, spa's en kinderclubs, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Bijkomende kenmerken van de ontwikkeling zijn CCTV-bewakingscamera's, video-intercomsystemen, liften naar elk huis en een ondergrondse parkeerplaats voor elke woning met op afstand bedienbare garagedeuren.

De objecten in dit complex bieden een zeer hoog potentieel huurrendement en worden actief beheerd en onderhouden om eigenaren van onroerend goed te helpen bij het verhuren van hun woning. Hernieuwbare energiesystemen maken deze milieuvriendelijke huizen en houden de kosten onder controle.

Een modern complex van hoge kwaliteit met een onmiskenbaar Andalusisch tintje.

highlights

  • 16 halfvrijstaande villa's met 4 slaapkamers en 110 villa-appartementen met 2-4 slaapkamers (104-224 m²)
  • Privétuinen of terrassen
  • Uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen
  • Eigen parkeerfaciliteiten
  • Woningen actief beheerd en onderhouden
  • Hoog potentieel huurrendement
Marbella-Club-Hills Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Marbella, de meest glamoureuze stad aan de Costa del Sol, biedt stranden van wereldklasse, golfbanen, winkels, zeilen en entertainment. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is het onbetwistbaar de ideale plek om een mediterraan huis te bezitten en te genieten van een buitenleven.

Deze nieuwbouwproject is in Benahavis, slechts 10 minuten van Puerto Banus en 15 minuten van Marbella Town met zijn boulevard, golfbanen, paardenclubs, tennis en padel tennisbanen, sportscholen en spa's, evenals watersporten en uitstekende restaurants.

Bekijk op kaart

Marbella-Club-Hills Nieuwe ontwikkeling

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now