Oasis-325-La-Resina Nieuwe ontwikkeling

Oasis 325 La Resina Appartementen, New Golden Mile, Costa del Sol

  • Units available 4
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 91m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in New Golden Mile, Costa del Sol

Oasis 325 is een nieuwe residentie gelegen in de wijk La Resina aan de New Golden Mile van Estepona aan de Costa del Sol. Het biedt een selectie van appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses die speciaal zijn ontworpen als aanvulling op de mediterrane levensstijl.

Dit woonproject omvat 88 bijzonder vormgegeven woningen op het zuiden: 2- en 3-slaapkamerappartementen, gelijkvloerse appartementen en penthouses.

Er zijn 32 penthouses in Oasis 325, met een optie voor een privézwembad en een solarium, nog een ander element dat mooi past in het ontwerp van het pand. De appartementen op de begane grond hebben allemaal een eigen tuin, zodat u volledig kunt ontspannen en genieten van het leven in uw eigen oase. Alle woningen zijn inclusief een overdekte parkeerplaats en een berging.

Er is een groot zwembad gelegen in het centrum van het complex. Het wordt omgeven door aangelegde tuinen en heeft het gevoel van een natuurlijk meer. De ultieme plek om te ontspannen.

De gemeenschappelijke ruimte heeft ook een fitnessruimte, een spa en een multifunctionele ruimte, allemaal bedoeld om de levenskwaliteit in het Middellandse Zeegebied verder te verbeteren. De exclusieve spa heeft een grote jacuzzi en een zwembad, zodat u zich helemaal kunt loskoppelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

Oasis-325-La-Resina Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Oasis 325 is gelegen op een bevoorrechte plek, halverwege tussen Estepona en Marbella. Door de verhoogde ligging heeft u een uniek uitzicht op de Middellandse Zee. Omringd door het heuvelachtige landschap van Andalusië, kunt u ook centrale bestemmingen zoals de luchthaven van Malaga, luxe hotels, restaurants, golfbanen, tennis- en padeltennisbanen, ziekenhuizen en winkelcentra binnen een paar minuten met de auto bereiken.

Bekijk op kaart

Oasis-325-La-Resina Nieuwe ontwikkeling

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now