ND-TERRASSES-LUXURY-COMPLEX Nieuwe ontwikkeling

ND TERRASSES LUXURY COMPLEX Huizen / Villa's, Grandvalira Ski area, Andorra

  • Units available 2
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 359m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Grandvalira Ski area, Andorra

Lucas Fox presenteert Terrasses Luxury Complex, een nieuwbouwproject met exclusieve villa's met de beste kwaliteit afwerking, gelegen in het skigebied van Grandvalira, in Andorra.

De ontwikkeling biedt villa's met 4 slaapkamers met oppervlakten variërend van 359 m² tot 434 m², allemaal met terrassen en een garage voor meerdere auto's, met de mogelijkheid van een oplaadpunt voor een elektrische auto.

De villa's hebben een modern en comfortabel ontwerp met open en luchtige ruimtes waarin de ruimte perfect vloeit. Zo wordt het daggedeelte gepresenteerd als een eenpersoonskamer, met de woonkamer, eetkamer en keuken, met een mezzanine die de hoogte van de plafonds verdubbelt. Bovendien heeft het daggedeelte enorme kamerhoge ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, het gevoel van ruimte vergroten en leiden naar het enorme terras. Bovendien worden vanuit alle kamers aan de voorzijde een fantastisch uitzicht op de bergen en het skigebied geboden.

Onder de afwerkingen kunnen we het aluminium buitenschrijnwerk met thermische onderbreking en driedubbele beglazing en luchtkamer, een beveiligde deur, gemotoriseerde jaloezieën, ingebouwde kasten en houten vloeren in de belangrijkste kamers en porseleinen vloeren in natte ruimtes benadrukken.

De keukens worden gepresenteerd met hoge en lage kasten, volgens de indeling, en volledig uitgerust met de beste elektrische apparaten, zoals een inductiekookplaat, oven, afzuigkap of vaatwasser. Ten slotte biedt het een verwarmingssysteem met elektrische radiatoren voor meer comfort en een video-intercom voor meer veiligheid.

Neem contact op voor meer informatie over deze ongelooflijke nieuwbouwproject in het skigebied Grandvalira.

Hoogtepunten

  • Villa's met 4 slaapkamers
  • Dubbele hoogte plafonds
  • Grote ramen met een fantastisch uitzicht
  • Uitstekende afwerking
  • In het skigebied
ND-TERRASSES-LUXURY-COMPLEX Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit prachtige nieuwbouwproject is gelegen in de stad El Tarter in het skigebied Grandvalira, een uitstekende locatie voor skiliefhebbers, aangezien u deze sport kunt beoefenen wanneer u maar wilt. Evenzo biedt het gebied het hele jaar door tal van vrijetijdsmogelijkheden, bijvoorbeeld met een grote verscheidenheid aan wandelpaden en andere bergsporten, om aan de smaak en verwachtingen van al zijn bewoners te voldoen.

Bovendien heeft dit gebied allerlei verbindingen met andere bezienswaardigheden binnen en buiten het land, hoewel het binnen de stad allerlei soorten diensten heeft voor uw dagelijkse leven, als u niet wilt reizen.

ND-TERRASSES-LUXURY-COMPLEX Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now