ND-ORDINO-MOUNTAIN-VILLAS-RESORT Prijs vanaf 5.812.000 € Nieuwe ontwikkeling

ND ORDINO MOUNTAIN VILLAS RESORT Huizen / Villa's, Ordino, Andorra

  • Completion Q4 2024
  • Units available 5
  • Slaapkamers 5, 7 & 8
  • Sizes from 666m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Ordino, Andorra beschikt over prijzen vanaf 5,812,000 €

Lucas Fox presenteert Ordino Mountain Residential Resort, een exclusief nieuwbouwproject in de parochie van Ordino, een rustige woonwijk van Andorra, met een indrukwekkend uitzicht op de bergen in het hart van de natuurlijke omgeving.

Deze promotie komt voort uit het idee om het concept van een houten hut te herinterpreteren en over te dragen naar het woonproject. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een combinatie van natuurlijke materialen, zoals hout of steen, met hedendaagse materialen. Zo wordt een samensmelting van traditionele Andorrese architectuur met innovatief design bereikt.

Met dit idee is elk van de villa's geconfigureerd met grote kamerhoge ramen die overvloedig natuurlijk licht in de verschillende ruimtes binnenlaten en een indrukwekkend uitzicht op de natuurlijke omgeving bieden.

Indrukwekkende villa's met vijf tot acht slaapkamers worden aangeboden op verschillende verdiepingen met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. De woningen hebben een modern design, met minimalistisch meubilair, in neutrale kleuren. Ze bieden een open indeling, met grote open ruimtes, zoals de woon-eetkamer met de open keuken, gescheiden door een centraal eiland, maar ook exclusieve kamers zoals een bioscoopzaal, een spa of een eigen fitnessruimte. Op dezelfde manier zijn de woningen BREEAM-gecertificeerd, een certificering die duurzaamheidsinspanningen op het gebied van energie-efficiëntie en milieuvriendelijk bouwen erkent.

Onder de kwaliteiten kunnen we de gepantserde deur, wit gelakte deuren, houten vloeren geschikt voor vloerverwarming in de hoofdruimtes en porseleinen steengoed in de natte ruimtes en de keuken, een roterende Dexofocus-open haard en ingebouwde kasten in de slaapkamers benadrukken.

Voor meer comfort omvatten ze aluminium timmerwerk met thermische breuk met driedubbele beglazing en Saint-Gobain laag-emissielaag, een airconditioningsysteem met vloerverwarming en -koeling, ondersteund door een ventilatorconvectorsysteem voor koeling; dit alles aangedreven door een systeem van geothermische warmtepompen.

De keukens zijn volledig uitgerust met Santos-meubels in een matwitte afwerking, Neolith-werkbladen en apparaten van het merk Gaggenau. De badkamers zijn ook volledig uitgerust, met toiletten van het merk Villeroy & Bosch, Hansgrohe-kranen en Neolith-werkbladen.

De ontwikkeling biedt een exclusieve tuin op verschillende niveaus, met rustruimtes, tuinzones, oversteekplaatsen voor voetgangers en LED-verlichting. Daarnaast biedt het een sociale club met een gemeenschappelijke ruimte met open haard, parkeerplaats met dubbele toegang, opslagruimten en liften. Ten slotte biedt het een volledig uitgeruste spa met verschillende douches, sauna's, zwembaden met massagesystemen, massagebedden en een bank in de vorm van een jacuzzi. Voor meer veiligheid biedt de promotie toegangscontrole met een bewaker en bewaking van de gemeenschappelijke ruimtes.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Villa's met 5 tot 8 slaapkamers met terrassen
  • Parkeer- en opslagruimten
  • Gemeenschappelijke ruimtes zoals spa en tuin
  • Uitzicht op de bergen
  • BREEAM-certificering
ND-ORDINO-MOUNTAIN-VILLAS-RESORT Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De ontwikkeling is gelegen in het kleine stadje Ordino, een van de mooiste in het prinsdom Andorra. Ordino ligt in een indrukwekkend gebied dat in 2020 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Op loopafstand heeft u toegang tot allerlei diensten voor uw dagelijks leven, zoals gezondheidscentra, scholen, restaurants en een spacentrum.

Sport- en bergliefhebbers kunnen genieten van eindeloze wandel- en mountainbikeroutes in de buurt, en van de beste skigebieden op slechts 15 minuten rijden.

ND-ORDINO-MOUNTAIN-VILLAS-RESORT Prijs vanaf 5.812.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Villa 5.812.000 € Available 7 9 695m² 80m²
Villa 5.812.000 € Available 5 7 666m² 79m²
Villa 5.812.000 € Available 7 9 694m² 80m²
Villa 6.829.000 € Available 8 10 795m² 183m²
Villa 6.967.000 € Available 7 9 777m² 165m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now