ND-ANYOS-HEIGHTS-RESIDENCIAL Prijs vanaf 1.890.000 € Nieuwe ontwikkeling

ND ANYOS HEIGHTS RESIDENCIAL Huizen / Villa's, La Massana, Andorra

  • Completion Q3 2026
  • Units available 10
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 386m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in La Massana, Andorra beschikt over prijzen vanaf 1,890,000 €

Lucas Fox presenteert met genoegen de Anyos Heights Residencial-ontwikkeling, een complex met nieuwbouw halfvrijstaande huizen gelegen in La Massana, Andorra. Het project geniet een bevoorrechte locatie die geïntegreerd is met de natuurlijke enclave en een prachtig uitzicht biedt op de weelderige omringende bossen en bergachtige omgeving. Dit alles zonder de nabijheid van alle soorten diensten en skigebieden op te geven.

De ontwikkeling biedt herenhuizen met een oppervlakte variërend van 386 m² tot 613 m², met vier slaapkamers en vijf badkamers. Op dezelfde manier hebben ze open ruimtes, zoals de woon-eetkamer met de geïntegreerde keuken die de ruimte maximaliseert. Alle woningen hebben een aangename tuin met gras en begroeiing, evenals een garage in de kelderverdieping met ruimte voor meerdere voertuigen.

De woningen hebben een moderne inrichting met natuurlijke materialen zoals hout, decoratie in neutrale tinten zoals beige en grijs en mooie afwerkingen. Op dezelfde manier hebben ze grote kamerhoge ramen die veel natuurlijk licht in de hoofdruimtes binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de bergachtige en bosrijke omgeving en de tuin. Omdat de woningen over meerdere verdiepingen zijn verdeeld, zijn ze met elkaar verbonden door een indrukwekkende trap van hoogwaardige materialen zoals metaal.

Wat hun kwaliteiten betreft, is het vermeldenswaard dat de huizen imitatiehouten porseleinen steengoedvloeren in de belangrijkste kamers en porseleinen steengoedvloeren in de natte ruimtes, een veiligheidsdeur, binnendeuren van natuurlijk of gelakt hout en ingebouwde kasten met verlichting hebben. LED interieur in onder andere de slaapkamers.

Badkamers en keukens zijn voorzien van de beste apparatuur. De badkamers zijn voorzien van apparatuur van de merken Catalano en Roca, glazen schermen en Grohe-kranen. De keukens zijn voorzien van wand- en onderkasten met een hoge capaciteit, Neolith-werkbladen en energiezuinige apparaten van het merk Siemens, waaronder een oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Ten slotte is het de moeite waard om de inzet voor duurzame promotie te benadrukken, die bijdraagt aan aanzienlijke energiebesparingen. Om dit te bereiken is er een verwarmingssysteem dat wordt aangedreven door aerothermische energie, een koel- en vloerverwarmingssysteem met een thermostaat die per kamer wordt geregeld, een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning en buitenschrijnwerk met laag rendement glas met kamer om thermische verliezen te verminderen .

Ook wordt, net zoals in de bouwfase, de mogelijkheid geboden om aanvullend advies van onze specialisten in te winnen, bijvoorbeeld bij de keuze van de woning of het aanpassen ervan.

Neem contact op voor meer informatie over deze exclusieve promotie in La Massana.

Hoogtepunten

  • Herenhuizen met 4 slaapkamers
  • Tuin
  • Garage
  • Maximale helderheid
  • Duurzame woningen
  • Natuurlijke en rustige omgeving
ND-ANYOS-HEIGHTS-RESIDENCIAL Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit prachtige project is gelegen in het charmante stadje Anyós, binnen de parochie La Massana, in een natuurlijke enclave met een prachtig uitzicht op de groene Valira del Norte-vallei en de bergen eromheen. Het gebied krijgt veel zonlicht en biedt de bewoners veel rust.

Ondanks de rust geniet het van uitstekende verbindingen met andere bezienswaardigheden, zoals de stad Andorra La Vella, die op slechts een paar minuten afstand ligt en die u alle diensten ter beschikking stelt die nodig zijn voor het dagelijks leven. Het is ook goed verbonden met het centrum van La Massana en zijn diensten, zoals restaurants, internationale scholen, winkels en toegang tot de kabelbaan van het skigebied Vallnord-Pal.

ND-ANYOS-HEIGHTS-RESIDENCIAL Prijs vanaf 1.890.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Villa 1.890.000 € Available 4 5 386m² 117m² Floor plan
Villa 1.950.000 € Available 4 5 557m² 130m² Floor plan
Villa 1.950.000 € Available 4 5 557m² 125m² Floor plan
Villa 1.950.000 € Available 4 5 582m² 115m² Floor plan
Villa 1.950.000 € Available 4 5 491m² 119m² Floor plan
Villa 1.950.000 € Available 4 5 484m² 189m² Floor plan
Villa 2.150.000 € Available 4 5 495m² 246m² Floor plan
Villa 2.150.000 € Available 4 5 466m² 342m² Floor plan
Villa 2.200.000 € Available 4 5 613m² 278m² Floor plan
Villa - Verkocht 4 5 484m² 518m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now