ND-ALDOSA-VILLAGE Prijs vanaf 2.300.000 € Nieuwe ontwikkeling

ND ALDOSA VILLAGE Huizen / Villa's, La Massana, Andorra

  • Completion Q2 2025
  • Units available 11
  • Slaapkamers 4 & 6
  • Sizes from 336m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in La Massana, Andorra beschikt over prijzen vanaf 2,300,000 €

Lucas Fox presenteert deze nieuwbouwontwikkeling, een van de rustigste woonwijken in La Massana, met een perfecte locatie om te genieten van de indrukwekkende natuurlijke omgeving zonder de nabijheid van een breed scala aan diensten en voorzieningen op te offeren.

Deze promotie biedt villa's te koop aan met bebouwde oppervlakten variërend van 350 m² tot 663 m². De huizen hebben een organisch en geometrisch exterieurontwerp, met materialen van natuurlijke oorsprong die opgaan in de omgeving, zoals hout. Binnen zijn er ruime en open ruimtes, modern en zeer praktisch ingericht, waarin opnieuw hout centraal staat.

De woningen zijn verdeeld over meerdere woonlagen met vier tot zes slaapkamers en vier tot zes badkamers. Ze hebben allemaal een open daggedeelte, met een ruime woon-eetkamer en een open keuken met een kookeiland. Deze ruimte heeft enorme ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en toegang bieden tot de terrassen of tuinen van elk van de woningen. Daarnaast worden er tal van kamers aangeboden, voor elke behoefte.

Met betrekking tot zijn kwaliteiten moet worden opgemerkt dat het houten vloeren heeft die geschikt zijn voor vloerverwarming, ingebouwde kleerkasten en gepantserde deuren.Voor meer comfort omvat het een airconditioningsysteem met een warmtepomp en huishoudelijk warm water gevoed door een geothermisch systeem en een warmteterugwinningssysteem, evenals een hoog niveau van thermische en akoestische isolatie. Geniet daarentegen van een domoticasysteem, ledverlichting en lift. De keukens en badkamers zijn volledig uitgerust. Keukens met alle apparaten van het merk Leicht en aanrechtblad van Neolith. De badkamers van hun kant zijn voorzien van kranen van Grohe, toiletten van Villeroy & Boch en een aanrechtblad van Neolith.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten
  • Villa's
  • 4-6 slaapkamers en 4-6 badkamers
  • terrassen/tuinen
  • Modern ontwerp
  • geweldige kwaliteiten
  • exclusieve locatie
ND-ALDOSA-VILLAGE Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het huis is gelegen in een van de rustigste woonwijken van La Massana, dicht bij een breed scala aan diensten, waaronder restaurants, openbaar vervoer, internationale scholen en restaurants. Het gebied geniet elke dag van vele zonuren en biedt indrukwekkende natuurgebieden. Ordino, La Massana en de hoofdstad liggen op slechts een paar minuten rijden met de auto.

Bekijk op kaart

ND-ALDOSA-VILLAGE Prijs vanaf 2.300.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Villa 2.300.000 € Available 4 4 359m² - 146m² Floor plan
Villa 2.300.000 € Available 4 4 336m² 6m² 165m² Floor plan
Villa 2.450.000 € Available 4 4 350m² 12m² 170m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now