Nieuw
PaseodeSancha Prijs vanaf 3.150.000 € Nieuwe ontwikkeling

PaseodeSancha Huizen / Villa's, Malagueta - El Limonar, Malaga

  • Completion Q2 2025
  • Units available 1
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 356m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Malagueta - El Limonar, Malaga beschikt over prijzen vanaf 3,150,000 €

Lucas Fox presenteert met trots dit prachtige nieuw gebouwde duplexhuis op de hoek van de Paseo de Salvador Rueda, in El Limonar, Malaga, op slechts 200 meter van het strand.

De woning is gelegen in een prachtig monumentaal pand versierd met een spectaculair tuinhuisje met 5 Toscaanse zuilen en geglazuurde tegels, kroonlijsten met subtiel klassiek lijstwerk en balustrades op de terrassen. Bewoners hebben hier toegang tot de gemeenschappelijke tuinen, het zwembad en de parkeerplaatsen.
Het enige vastgoed dat beschikbaar is in dit zeer bijzondere ontwikkelingsproject is een duplexwoning van 356 m² met 4 slaapkamers en 4 badkamers, een groot terras van 91 m² op de eerste verdieping en een fantastische privétuin van 304 m² op de begane grond.

Het interieur is zorgvuldig ontworpen en minutieus afgewerkt met materialen en details van de hoogste kwaliteit, zoals rond geborsteld koperen badkamerkranen, Bosch keukenapparatuur, een domoticasysteem, vloerverwarming en airconditioning via kanalen, om er maar een paar te noemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit exclusieve huis, de laatst beschikbare unit in een uniek monumentaal pand in El Limonar.

Documentatie

PaseodeSancha Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Dit prachtige gebouw is gelegen aan de Paseo de Sancha, op 200 meter van het strand en gelegen in een exclusieve en onverslaanbare woonwijk dicht bij het historische centrum, het strand van Malagueta, het kasteel van Gibralfaro en Muelle Uno.

Bekijk op kaart

PaseodeSancha Prijs vanaf 3.150.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Villa 3.150.000 € Available 4 4 356m² 91m² 304m² Floor plan

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now