SOUTHPLACE1 Prijs vanaf 864.000 € Nieuwe ontwikkeling

SOUTHPLACE1 Appartementen, Estepona Puerto, Costa del Sol

  • Completion Q1 2025
  • Units available 2
  • Slaapkamers 3 & 4
  • Sizes from 95m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Estepona Puerto, Costa del Sol beschikt over prijzen vanaf 864,000 €

Dit nieuwe project heeft een prachtige locatie en directe toegang tot rustige stranden waar u kunt uitrusten en ontspannen en genieten van de schoonheid van het landschap en het omliggende platteland.

De ontwikkeling bestaat uit 51 woningen waar veel aandacht is besteed aan het ontwerp en de indeling om ervoor te zorgen dat ze alles bevatten waar u naar op zoek was.

Er zijn gemeenschappelijke ruimtes en ruimtes ontworpen zodat u kunt blijven genieten van uw vrije tijd, kunt sporten of gewoon kunt uitrusten en ontspannen.

Alle woningen hebben een hoge energieprestatie, zodat u niet alleen bijdraagt aan de zorg voor het milieu, maar ook profiteert van energiebesparing.

Het type beglazing dat in het project wordt gebruikt, helpt om een constante temperatuur te behouden, wat ook de kosten van verwarming en airconditioning verlaagt. Naast uw thermisch comfort zult u merken dat de woningen volledig akoestisch geïsoleerd zijn, zodat u kunt rusten zonder dat iets uw slaap. Al deze efficiëntieverbeteringen helpen om de CO2-uitstoot te verlagen, zodat u elke dag, moeiteloos en zonder het te beseffen, helpt om voor onze planeet te zorgen.

Bijzonder aan dit gloednieuwe complex is de bevoorrechte ligging, waar u zich helemaal één voelt met de natuur en de omgeving. Een ander kenmerk is de moderne architectuur, met hoogwaardige bouwspecificaties en een uitstekende inrichting.

Ergens kun je uitrusten en genieten van de zonsondergang vanaf een terras met uitzicht op zee. Ergens waar je kunt ontbijten met uitzicht op de horizon vanuit een moderne, functionele woning. Ergens waar je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt, met ruime, flexibele kamers die je kunt aanpassen als je behoeften in de loop der jaren veranderen. Ergens kun je genieten van de omgeving, de rust van de directe omgeving, de drukte van de nabijgelegen steden en de exclusiviteit van een uniek plekje.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze moderne, milieuvriendelijke woningen.

Documentatie

SOUTHPLACE1 Nieuwe ontwikkeling

SOUTHPLACE Appartementen, Estepona Puerto, Costa del Sol

This development is part of the SOUTHPLACE Appartementen, Estepona Puerto, Costa del Sol project. — Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Estepona Puerto, Costa del Sol

Extra's

Bijzonder aan dit gloednieuwe complex is de bevoorrechte ligging waar u zich volledig één kunt voelen met de natuur en de omgeving. Een ander kenmerk is de moderne architectuur met hoogwaardige bouwspecificaties en uitstekende inrichting en inrichting.

Ergens kun je uitrusten en genieten van de zonsondergang vanaf een terras met uitzicht op zee. Ergens waar je kunt ontbijten met uitzicht op de horizon vanuit een moderne, functionele woning. Ergens waar je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt, met ruime, flexibele kamers die je kunt aanpassen als je behoeften in de loop der jaren veranderen. Ergens kun je genieten van de omgeving, de rust, de drukte van de nabijgelegen steden en de exclusiviteit van een uniek plekje.

Ligging

Het is gelegen aan een snelle en gemakkelijke toegangsweg naar de snelweg A7, die u naar andere interessante plekken brengt:

  • Een korte rit naar Marbella, een echt levendige stad met een uitgebreide en gevarieerde gastronomie, waar u kunt genieten van een ontspannen middagje winkelen of een wandeling kunt maken door de oude wijk.
  • Malaga, de kosmopolitische hoofdstad van de gelijknamige provincie met zijn uitgebreide aanbod aan culturele en recreatieve activiteiten, ligt op slechts een paar minuten afstand.
  • En uitstekende verbindingen met de internationale luchthavens van Malaga en Gibraltar.

Je hebt ook een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en gastronomische opties beschikbaar in Estepona, evenals de jachthaven en sportactiviteiten zoals polo, padel en conventioneel tennis, watersporten en golf op de exclusieve banen rond Sotogrande.

Bekijk op kaart

SOUTHPLACE1 Prijs vanaf 864.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 864.000 € Available Vloer 0 4 3 241m² 76m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now