AND50795 1.450.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Canillo, Andorra

  • Perceeloppervlakte 3.203m²

Perceel van 3.200 m² met bouwvergunning en project voor de bouw van een eengezinswoning te koop in Canillo, Andorra.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurlijke lichtinval

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit fantastische bouwkavel van 3.200 m², gelegen in de prestigieuze wijk Montaup in de parochie van Canillo.

De grond ligt op het zuiden, waardoor de woning de hele dag van natuurlijk licht kan genieten. Er is momenteel een bouwvergunning verleend en biedt een spectaculair woonproject van 500 m². Het project is modern en actueel, maar kan naar wens worden aangepast om het aan te passen aan uw behoeften.

De ligging van het land is onverslaanbaar, in een gebied dat rust, comfort, exclusiviteit en natuurlijke schoonheid biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit uitstekende product of voor een bezoek.

Perceel te koop

Extra's

  • Bouwvergunning verleend

Canillo: Omgeving en ligging van de woning

Het land is gelegen in een woonwijk van Canillo, in de Montaup-vallei, op een idyllische locatie met de natuur en fauna die kenmerkend zijn voor het vorstendom en met een diversiteit aan landschappen en paden voor bergliefhebbers. De Montaup-weg, waar u toegang krijgt tot het huis, sluit aan op de Coll de Ordino-weg en geeft toegang tot de noordelijke vallei en de parochies Ordino en La Massana.

Het centrum van de hoofdstad ligt op slechts 20 minuten van het huis. Op dezelfde manier beschikt de parochie van Canillo over alle diensten die nodig zijn voor het dagelijks leven.

AND50795 1.450.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Canillo

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen