AND14942 Prijs op aanvraag Perceel te koop

Excellent perceel te koop in La Massana, Andorra

  • Plattegrond 621m²
  • Perceeloppervlakte 670m²

Perceel van 670 m² voor het bouwen van een vrijstaand huis in het dorp Pal, op 6 minuten van La Massana en op 2 minuten van het skigebied Vallord.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 621m²

Wat je moet weten over deze perceel

Bouwperceel van 670 m² met toegang via de weg te koop in het mooie dorpje Pals, in een prachtige natuurlijke omgeving met een prachtig uitzicht op het bos Pal. Het ligt op 6 minuten van La Massana, op 2 minuten van het skigebied Vallnord en op 12 minuten van Andorra la Vella en de winkelcentra. De nabijheid van het centrum van Andorra en La Massana maakt het een perfect gebied om te skiën in de winter en ontspanning tijdens de lange droge Andorrese zomers.

Het perceel is klaar voor de bouw van een vrijstaand huis met een maximaal toegestane hoogte van 13,85 meter, een maximale bezetting van 33% van het perceel boven de grond en 100% voor ondergrondse vloeren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit bouwperceel in Pals.

Perceel te koop

La Massana: Omgeving en ligging van de woning

Onroerend goed gelegen in Pal, op 6 minuten van La Massana en vele diensten. Het ligt op 12 minuten van de hoofdstad, Andorra la Vella, en de winkelcentra.

Het pittoreske stadje La Massana, een van de mooiste steden in Andorra, ligt verborgen in de plooien van de heuvels, met het centrum van Andorra op slechts 5 km afstand. De hellingen liggen letterlijk om de hoek met een kabelbaan van het nabijgelegen skigebied Pals aan de voet van de heuvel. De lokale diensten zijn ook uitstekend, met een zwembad, een fitnessruimte en verschillende bars en restaurants van hoge kwaliteit.

AND14942 Prijs op aanvraag Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in La Massana

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen