BCN7066 Prijs op aanvraag Appartement verkocht

Nieuwbouw 3 Slaapkamer appartement te koop in Eixample Rechts, Barcelona

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Plattegrond 178m²
  • Terras 3m²

Deze woning maakt deel uit van de Girona Apartments Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Ongelooflijk appartement met 3 slaapkamers gelegen in een iconisch modernistisch gebouw met een gemeenschappelijke tuin en twee zwembaden in het hart van Barcelona.

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Plattegrond 178m²

Wat je moet weten over deze appartement

Girona Apartments, een prachtig nieuwbouwproject, presenteert dit exclusieve appartement in een elegant gebouw ontworpen door Enric Sagnier, een van de beroemdste modernistische architecten van Catalonië. Het ligt in de buurt van Passeig de Gràcia, Palau de la Música en alles wat het centrum van Barcelona te bieden heeft.

Dit appartement van 178 m² op de vierde verdieping zou het perfecte familiehuis zijn dankzij het lichte interieur, de ruime woonkamer, de hoogwaardige afwerking en het aantrekkelijke neutrale decor, dat een warme en uitnodigende touch toevoegt. Het appartement bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers, een open keuken en een grote woon-eetkamer. Opslagruimtes zijn beschikbaar in de kelder van het gebouw.

Dit ongelooflijke modernistische gebouw heeft exclusieve voordelen, zoals een tuin met een zwembad op het dak, waar u kunt zonnebaden en zwemmen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de stad, en een zwembad op de begane grond.

Een ongelooflijk appartement in een nieuwbouwproject in het hart van Barcelona.

Appartement verkocht

Indeling appartement

  • Entreehal
  • 3 dubbele slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Open keuken
  • Woon-eetkamer

Eixample Rechts, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Fantastische nieuwbouwproject in het hart van de wijk Eixample Rechts van Barcelona, op een van de beste hoeken van de stad, waar Carrer Girona en Ronda Sant Pere elkaar ontmoeten.

Deze onovertroffen centrale locatie zorgt ervoor dat u slechts enkele minuten verwijderd bent van belangrijke plaatsen zoals Plaça Catalunya, Ciutadella Park, Liceu, Palau de la Musica, Passeig de Gràcia en Port Vell.

Het gebied is bezaaid met elegante gerestaureerde Modernista-gebouwen met spectaculaire gevels en een schat aan winkels, restaurants, cafés en allerlei soorten diensten.

Een toplocatie in de stad Barcelona.

BCN7066 Prijs op aanvraag Appartement verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen