Deze foto is van de ontwikkeling en komt niet overeen met deze specifieke unit.
Gereserveerd
BCN50061 Prijs op aanvraag Appartement te koop

Nieuwbouw appartement te koop in Esplugues, Barcelona

Deze woning maakt deel uit van de DIAGONALT 1 Appartementen, Esplugues, Barcelona ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Esplugues, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 1,240,000 €

Wat je moet weten over deze appartement

Gelegen op meer dan een hectare eigen grond, biedt deze exclusieve gloednieuwe ontwikkeling luxe huizen op een bevoorrechte locatie in Esplugues, Barcelona, waar bewoners elke dag wakker kunnen worden om de zon te zien opkomen boven de zee en de stad vanuit het comfort van hun eigen huis. , aan de rand van het natuurpark Collserola.

Op het beveiligde, omheinde gemeenschappelijke terrein vinden we zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padelbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig binnenzwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Bovendien beschikken de gebouwen over intelligente constructietechnologie, 24-uursbeveiliging en een conciërgeservice voor volledige gemoedsrust. Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken.

De eigendommen variëren in grootte van 58 m² tot 175 m² en omvatten appartementen en penthouses met terrassen, elk met 1-4 slaapkamers en uitzicht op de gemeenschappelijke ruimte, de zee en Barcelona. Elk appartement wordt samen verkocht met 2 parkeerplaatsen en een berging.

Een niet te missen kans om een uniek, persoonlijk op maat gemaakt huis te verwerven in een gloednieuwe high-end ontwikkeling met uitstekende gemeenschappelijke ruimtes in een prestigieuze wijk in Barcelona.

Hoogtepunten

  • Geweldige locatie en uitzicht op zee en de stad
  • Uitstekende binnen- en buitenfaciliteiten
  • Panden van 58 m² tot 175 m²
  • 1-4 slaapkamers plus servicekamers in sommige eigendommen
  • Privé buitenruimte
Appartement te koop

Esplugues de Llobregat, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van het Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal.

Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad dichtbij.

BCN50061 Prijs op aanvraag Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Esplugues de Llobregat

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen