STC43857 900.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Golf-Can Trabal, Barcelona

 • Perceeloppervlakte 1.169m²

Volledig vlak perceel met stedelijk karakter te koop in de beste buurt van Golf de Sant Cugat, ideaal voor bouwers en zelfpromotoren.

Belangrijkste eigenschappen perceel

 • Uitzicht op de bergen
 • Natuurlijke lichtinval
 • Uitzicht
 • Panoramisch zicht

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit prachtige rechthoekige perceel, volledig vlak en met een indrukwekkend uitzicht op de Golf de Sant Cugat. Dit pand biedt een uitstekende gelegenheid voor diegenen die hun droomhuis willen bouwen op een bevoorrechte locatie, midden in de natuur en met gemakkelijke toegang tot diensten en voorzieningen.

Bovendien is er voor degenen die hun ruimte willen uitbreiden de mogelijkheid om het aangrenzende perceel van eveneens 1.169 m² te kopen. Op deze manier kan er in totaal 2.338 m² beschikbaar zijn, wat een nog grotere oppervlakte oplevert om een ambitieuzer project te ontwikkelen. Deze set percelen is ideaal voor zowel de bouw van een grote gezinswoning als voor investeerders die geïnteresseerd zijn in grotere woonprojecten.

Gelegen in een rustige en exclusieve omgeving, profiteert dit perceel van de nabijheid van de golfbaan en biedt het een serene omgeving en panoramische uitzichten die de aantrekkingskracht ervan vergroten. Mis de kans niet om in dit uitzonderlijke pand te investeren en een unieke en persoonlijke ruimte te creëren in een van de beste wijken van Golf de Sant Cugat.

Perceel te koop

Extra's

Het door Lucas Fox gepresenteerde land heeft de volgende opvallende kenmerken:

 1. Vorm en topografie: Rechthoekig en volledig vlak perceel, wat het bouwproces vergemakkelijkt en het gebruik van de beschikbare ruimte optimaliseert.

 2. Maat:

  • Individueel perceel: 1.169 m².
  • Mogelijkheid om het aangrenzende perceel te verwerven, wat een totaal van 2.338 m² oplevert.
 3. Plaats:

  • Gelegen in een exclusieve en rustige omgeving met uitzicht op de Sant Cugat Golf.
  • Nabijheid van diensten en voorzieningen, waardoor een perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid wordt gegarandeerd.
 4. Uitzicht en omgeving: Prachtig panoramisch uitzicht op de golfbaan, waardoor een natuurlijke en aantrekkelijke omgeving ontstaat.

 5. Ontwikkelingspotentieel:

  • Ideaal voor de bouw van een luxe eengezinswoning.
  • Kans voor investeerders die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van grotere woonprojecten vanwege de mogelijkheid om beide gronden te verwerven.
 6. Toegankelijkheid:

  • Goede verbinding met uitvalswegen en openbaar vervoer.
  • Nabijheid van stedelijke gebieden, scholen, winkels en recreatiecentra, wat gemak biedt zonder in te boeten aan privacy en rust.

Dit perceel wordt gepresenteerd als een unieke kans voor wie op zoek is naar premium grond in een van de beste wijken van Sant Cugat, hetzij voor persoonlijk gebruik of als investering.

Golf-Can Trabal, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Het perceel is gelegen in een elegante en exclusieve wijk, in Sant Cugat del Vallès, die ook omgeven is door een prachtige natuurlijke omgeving, bossen, paden, paden en routes klaar om van te genieten. Het ligt ook heel dicht bij de golfclub Sant Cugat en zeer dicht bij internationale privéscholen.

STC43857 900.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sant Cugat

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen