SIT7418 2.200.000 € Landgoed/ Sportlandgoederen te koop

Excellent landgoed/ sportlandgoederen te koop in Penedès, Barcelona

  • Plattegrond 590m²
  • Perceeloppervlakte 440ha

Spectaculair 440 hectare groot eigen jachtlandgoed met DO Penedès-wijngaarden en een masia uit de XVIIe eeuw om te herstellen in een prachtig natuurpark, op 25 minuten van Sitges.

Belangrijkste eigenschappen landgoed/ sportlandgoederen

  • Wijngaarden
  • Uitzicht
  • Renovatie object
  • Plattegrond 590m²

Wat je moet weten over deze landgoed/ sportlandgoederen

Immense landgoed van 440 hectare, gelegen in de prachtige glooiende heuvels van de wijnstreek Alt Penedès, op 25 minuten van Sitges en op slechts een uur ten zuiden van de stad Barcelona.

Het landgoed bevat de ruïnes van een masia uit de 17e eeuw die ongeveer 590 m² beslaat om in zijn oude glorie te herstellen. Er is een overvloed aan privéland voor de jacht op klein en groot wild evenals jonge wijngaarden van DO Cava, Penedès en Catalunya. Het land bevat ook veel olijf- en amandelbomen en biedt een prachtig uitzicht op zee en de bergen.

De bospaden op het privéperceel zijn zeer goed onderhouden, omdat ze worden onderhouden door het natuurpark en het grootste deel van het landgoed toegang heeft tot de weg.
Dit is een unieke kans om een landgoed van deze grootte te bezitten zo dicht bij Sitges en Barcelona, met een enorm potentieel voor gebruik als een landelijk toeristisch project of een restaurant bijvoorbeeld.

Verdere details op aanvraag.

Landgoed/ Sportlandgoederen te koop

Indeling landgoed/ sportlandgoederen

  • Perceel van 4.400.000 m²
  • Masia-ruïne van 590 m²

Penedès, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

We vinden deze accommodatie genesteld tussen schilderachtige landelijke dorpjes in de wijnstreek Penedès en Cava in de provincie Barcelona, op slechts een uur ten zuiden van de stad zelf en op 25 minuten van de beroemde kustplaats Sitges met zijn prachtige strand, levendige nachtleven, jaarlijks filmfestival en gemiddeld 300 glorieuze dagen zon per jaar.

Het Penedés wijnbouw- en cava-gebied wordt gekenmerkt door prachtige glooiende heuvels en valleien met vruchtbare grond en een heerlijk warm klimaat dat ideaal is voor wijnbouw. De vele wijnhuizen, met hun spectaculaire Modernista-architectuur en wijnproeverijen, zijn erg populair voor een dagje uit Barcelona.

SIT7418 2.200.000 € Landgoed/ Sportlandgoederen te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen