VIL47085 685.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Vilanova i la Geltrú, Barcelona

  • Plattegrond 1.413m²
  • Perceeloppervlakte 1.413m²

Groot perceel te koop met de mogelijkheid om één of twee onafhankelijke huizen te bouwen, met tuin en zwembad op een goede locatie in Vilanova i la Geltrú.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 1.413m²

Wat je moet weten over deze perceel

In een van de meest exclusieve woonwijken van Vilanova i la Geltrú vinden we dit perceel van 1.413 m2,

U heeft de mogelijkheid om één of twee onafhankelijke huizen te bouwen, aangezien deze vanwege de oppervlakte en de stedenbouwkundige omstandigheden gescheiden kunnen zijn. Op het perceel bestaat de mogelijkheid om een tuin aan te leggen met een zwembad, enz.

Het huis of de huizen kunnen worden verdeeld in verschillende hoogtes, verdieping -1, waar zich de garage zou kunnen bevinden, multifunctionele ruimtes op de begane grond, eetkamer, keuken en toilet, en op de eerste verdieping slaapkamers en badkamers.

Het gebied is gereserveerd voor eengezinswoningen en heeft scholen en voorzieningen in de buurt, waardoor het een uitstekende gelegenheid is voor een gezin dat op een strategische locatie in Vilanova een eigen huis wil bouwen.

Perceel te koop

Vilanova i la Geltrú, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Gelegen in de luxe urbanisatie Aragai-Tenis, vlakbij het centrum van Vilanova i la Geltrú met alle voorzieningen, waaronder een sportclub.

VIL47085 685.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Vilanova i la Geltrú

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen