CBR32549 2.675.000 € Villa te koop

Nieuwbouw 4 Slaapkamer villa te koop in Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Plattegrond 329m²
  • Perceeloppervlakte 646m²

Deze woning maakt deel uit van de Albacsari Villas Huizen / Villa's, Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava beschikt over prijzen vanaf 2,675,000 €

Belangrijkste eigenschappen villa

  • Plattegrond 329m²

Wat je moet weten over deze villa

Albacsari Villas is een exclusieve nieuwbouwproject van luxe villa's in een omheinde privé-urbanisatie. Albacsari Villas, genesteld tussen dennenbossen, ligt op een prachtige locatie op een van de meest pittoreske plekjes aan de Costa Brava met een adembenemend uitzicht op zee over de baai van Pals naar de Medes-eilanden, de kustlijn van Baix Empordà en verder, richting de ruige Cap de Creus. Albacsari Villas ligt op slechts 15 minuten lopen van het betoverende vissersdorp Sa Riera met zijn prachtige zandstrand en op slechts 10 minuten rijden van het charmante dorpje Begur met zijn middeleeuwse straatjes, winkels en restaurants.

Albacsari Villas is gevestigd in een oude steengroeve op een heuvel met uitzicht op Sa Riera. De villa's hebben een eigentijdse stijl met de nadruk op luxe en comfort, waarbij architectuur en natuur naadloos worden gecombineerd door de originele stenen uit de steengroeve in het ontwerp op te nemen. De villa's profiteren van hoogwaardige afwerkingen met behulp van uitstekende materialen en geavanceerde technologie.

De buitenkant van de villa's past harmonieus in de natuurlijke omgeving, door gebruik te maken van aardse kleuren en natuursteen. De tuinen zijn ontworpen met behulp van lokale breuksteen om zich te mengen met de kleuren van de natuur, de tuinen zijn aangelegd met zilverbladige planten die glooiende natuurlijke droogstenen muren sieren die een prachtig contrast vormen met de versterkte aardeterrassen.

Elke villa heeft een eigen privézwembad en parkeerplaats. Het interieurontwerp en de afwerkingsdetails kunnen op verzoek van de koper worden aangepast.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Villa te koop

Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Ontwikkeling in een van de meest pittoreske delen van de Costa Brava, op 15 minuten lopen van het vissersdorpje Sa Riera met zijn prachtige zandstrand en op 10 minuten rijden van Begur, een charmant stadje met middeleeuwse straatjes, boetiekjes en uitstekende restaurants.

CBR32549 2.675.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Begur

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen