CBR48086 270.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 822m²

Grondstuk te koop op korte afstand van het centrum en het strand van Lloret de Mar

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit exclusieve perceel van 856 m² te koop in de prestigieuze wijk Sepulcre Roma, een rustige en bevoorrechte enclave omringd door majestueuze chalets en een benijdenswaardige natuurlijke omgeving. Dit perceel heeft een architectonisch project goedgekeurd door de gemeenteraad voor de bouw van een droomhuis van 450 m² verdeeld over drie verdiepingen, met voldoende parkeergelegenheid, weelderige tuinen en een prachtig privézwembad.

De vrijwel vlakke topografie van het land vereenvoudigt het bouwproces aanzienlijk, met een soepele uitvoering. Bovendien is de strategische ligging onverslaanbaar: slechts 10 minuten lopen van het strand, de gerenommeerde Caprabo supermarkt en haltes van het openbaar vervoer en slechts 15 minuten lopen van het bruisende centrum van Lloret de Mar.

Geniet van een rustige en comfortabele omgeving die een vleugje exclusiviteit en schoonheid toevoegt aan dit uitzonderlijke perceel. Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit uitzonderlijke perceel te koop is gelegen in de prestigieuze urbanisatie Roca Grossa, in Lloret de Mar, een woonwijk die opvalt door zijn uitstekende infrastructuur. Geniet van optimale communicatie met het hart van Lloret de Mar en zijn vijf paradijselijke stranden: Platja Gran, Cala Canyellas, Fenals, Sa Boadella en Santa Cristina.

Lloret de Mar, beschouwd als de hoofdstad van de Costa Brava, is strategisch gelegen op slechts 68 kilometer van Barcelona en 28 kilometer van de luchthaven van Girona, wat de toegang van en naar belangrijke stedelijke centra en luchthavens vergemakkelijkt.

Dit gebied biedt het hele jaar door een breed scala aan culturele evenementen, maar ook sport- en vrijetijdsactiviteiten, waardoor een dynamische levensstijl vol mogelijkheden wordt gegarandeerd.

Belangrijkste afstanden:
  • Centrum van Lloret de Mar: op slechts 800 meter afstand.
  • Stranden: 3 kilometer verderop.
  • Barcelona Airport: 85 kilometer verderop.
  • Barcelona: 70 kilometer verderop.
  • Luchthaven Girona: 28 kilometer.
  • Golfbaan (PGA de Catalunya): 35 kilometer.
CBR48086 270.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Lloret de Mar / Tossa de Mar

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen