Exclusief aanbod | Alleen bij Lucas Fox beschikbaar
PDA33187 195.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Santa Cristina, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.108m²

Prachtige bouwgrond met prachtig uitzicht op de bergen en de zee, en zeer zonnig, te koop in de rustige woonwijk Les Teules, in Santa Cristina d'Aro, Costa Brava.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen

Wat je moet weten over deze perceel

Dit perceel is gelegen in de woonwijk Les Teules en onderscheidt zich door zijn fantastische zuidoriëntatie en zijn prachtige uitzicht op de bergen en de zee. Het is gelegen in Santa Cristina d'Aro, een rustig stadje aan de Costa Brava, met de prestigieuze golfbaan Golf Costa Brava.

Het is een hellend perceel van 1.108 m², ideaal om een luxe huis te bouwen vlakbij enkele van de mooiste stranden van de Costa Brava en op een paar kilometer van gastronomische restaurants, winkels, cafés in de prachtige steden S'Agaró, Platja d 'Aro, Palamós of Sant Feliu de Guíxols.

Een hier gebouwd huis zou een prachtig terras kunnen hebben met een infinity pool en een indrukwekkend uitzicht op de bergen en de zee vanuit alle delen van het huis. Er zou een groot luxe huis kunnen worden gebouwd met begane grond en eerste verdieping, plus een lagere begane grond.

Een prachtige kans voor wie aan zee een gepersonaliseerd huis naar zijn zin wil bouwen.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Perceel te koop
PDA33187 195.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Santa Cristina d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen