VIG20470 595.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Pontevedra, Galicia

  • Perceeloppervlakte 2.195m²

Goede gelegenheid om een perceel te verwerven van in totaal 2.200 m², op het zuidwesten en met een prachtig uitzicht.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen
  • Uitzicht
  • Dichtbij openbaarvervoer

Wat je moet weten over deze perceel

Ruim hoekperceel van in totaal 2.200 m² op het zuidwesten op een kleine heuvel in Cangas Pontevedra. Het perceel is gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste lokale wegen, gelegen in een rustige en besloten omgeving, omringd door groene ruimtes. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand en op 10 minuten van het stadscentrum van Cangas.

Het perceel biedt de mogelijkheid om een huis van maximaal 900 m² te bouwen, met spectaculair uitzicht op de zee en de Cies-eilanden. Er is ook de mogelijkheid om het pand in twee percelen op te delen en twee huizen te bouwen.

Er is een lopend project voor een designerhuis van in totaal 900 m². Het project werd ontworpen en voorbereid door een toonaangevend architectenbureau (EAU Arquitects) uit Galicië dat bekend staat om hun eigentijdse ontwerpen.

De locatie is geschikt voor iedereen die land wil kopen en zijn droomhuis wil bouwen in een van de meest exclusieve gebieden van Cangas, of een ontwikkelaar die 2/3 kleine huizen wil kopen en bouwen.

Neem contact op met Lucas Fox voor meer informatie over het project.

Perceel te koop

Pontevedra, Galicia: Omgeving en ligging van de woning

Cangas, ook bekend als Cangas do Morrazo, is een badplaats in het zuidwesten van Galicië, Spanje.

De woning kan worden bereikt via de hoofdweg of lokale wegen. Het ligt op 2 minuten rijden van het vissersdorp Aldan, bekend om zijn spectaculaire stranden.

De belangrijkste snelweg AP-9, die leidt naar Portugal, Santiago de Compostela en de rest van Galicië, ligt op 20 minuten rijden.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning A

VIG20470 595.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Pontevedra

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen