MAD43783 700.000 € Appartement te koop

3 Slaapkamer appartement te koop in Goya, Madrid

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Plattegrond 82m²

Gloednieuw gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers op een tussenverdieping in Goya, Madrid

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Natuurlijke lichtinval
  • Renovatie object
  • Exterior
  • Balkon
  • Plattegrond 82m²

Wat je moet weten over deze appartement

Lucas Fox presenteert deze unieke woning van 82 m², gloednieuw, die momenteel slechts enkele weken na voltooiing van de werkzaamheden wordt gerenoveerd. De foto's komen overeen met een soortgelijk appartement in hetzelfde gebouw.

Het appartement, gelegen in de beste buurt van de wijk Goya, biedt een perfecte investeringsmogelijkheid in een van de meest begeerde delen van de stad.

Deze woning past zich door zijn omvang en indeling perfect aan aan verschillende behoeften en levensstijlen. Met een flexibele interieurindeling kunt u het beste uit elk hoekje halen en deze aanpassen aan uw voorkeuren.

Omdat het appartement wordt gerenoveerd, heeft u de mogelijkheid om een volledig nieuwe woning te betrekken.

Het pand ondergaat momenteel renovatie en verbeteringen aan de gevel, het interieur en de gemeenschappelijke ruimtes. Er wordt zelfs een lift geïnstalleerd die al is goedgekeurd door de gemeenschap van eigenaren en de gemeenteraad van Madrid.


Naast de uitstekende ligging heeft deze woning een breed scala aan diensten en voorzieningen binnen handbereik. U kunt genieten van een breed gastronomisch aanbod, exclusieve modewinkels, parken en groene zones, evenals uitstekende vervoersverbindingen waarmee u gemakkelijk door de stad kunt reizen.

Mis de kans niet om dit huis te verwerven in de prestigieuze wijk Goya, een van de meest gewilde wijken van Madrid. Naast bovengenoemde woning informeren wij u graag dat wij in hetzelfde gebouw, gelegen op verschillende verdiepingen, nog andere woningen beschikbaar hebben, met en zonder renovatie. Deze alternatieven bieden verschillende weergaven en configuraties, zodat u de optie kunt vinden die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een bezichtiging van deze uitzonderlijke aankoopmogelijkheid te regelen.

Appartement te koop
MAD43783 700.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Madrid Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen