VAL48440 600.000 € Appartement verkocht

4 Slaapkamer appartement te koop in Gran Vía, Valencia

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Plattegrond 126m²

Appartement van 133 m², volledig gerenoveerd met een praktisch en functioneel ontwerp te koop naast de prachtige Jardines del Río Turia, Valencia.

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Plattegrond 126m²

Wat je moet weten over deze appartement

Dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een historisch gebouw in de wijk Gran Vía in Valencia, in een van de beste straten, vlakbij de Turia River Gardens, een van de grootste groene gebieden in de stad.

De woning, met een oppervlakte volgens kadaster van 122 m², bevindt zich midden in een renovatieproces met een praktisch en functioneel programma en materialen van topkwaliteit.

We betreden de woning via een praktische hal en aan de linkerkant bevindt zich de woon-eetkamer, met een rechthoekige plattegrond met een groot raam en een balkon met prettig uitzicht. Aan de rechterkant bevindt zich de keuken die in open verbinding staat met de woonkamer, met een groot drie meter lang eiland met ingebouwde vaatwasser en 100% onzichtbaar inductieporseleinen aanrechtblad. Het heeft een grote opslagcapaciteit, met kasten van vloer tot plafond en alle hoogwaardige apparaten geïntegreerd.

Het nachtgedeelte is verdeeld in een hoofdslaapkamer met kleedruimte en een eigen badkamer, plus drie slaapkamers en een complete badkamer.

De woning heeft hoge plafonds, Ac5 laminaatvloer, wit gelakt binnenschrijnwerk en wit PVC buitenschrijnwerk, met thermische onderbreking en dubbel glas met camera. Het heeft een warme/koude airconditioninginstallatie via kanalen.

Neem contact op voor meer informatie.

Appartement verkocht

Indeling appartement

  • Woonkamer
  • open keuken
  • Hoofdslaapkamer met kleedkamer en eigen badkamer
  • 3 slaapkamers
  • complete badkamer

Gran Vía, Valencia: Omgeving en ligging van de woning

De wijk Gran Vía is een van de best gelegen in het centrum van de stad Valencia, die zijn buren alle noodzakelijke diensten biedt, met tal van traditionele winkels, levendige cafés en restaurants. Het ligt ook op slechts een paar minuten lopen van de Jardines del Río Turia, een van de grootste groene gebieden in de stad. Aan de andere kant is het met het openbaar vervoer perfect verbonden met andere bezienswaardigheden in de stad.

VAL48440 600.000 € Appartement verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Valencia City

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen