Afbeelding van het onroerend goed
VAL14968
850.680 €
Perceel Te koop
10 afbeeldingen beschikbaar
VAL14968
850.680 €
Perceel Te koop

Perceel te koop in Palacio de Congresos, Valencia

  • Woonoppervlakte 1.668m²
  • Perceeloppervlakte 382m²

Perceel met een gebouw oppervlakte van 1.668 m² voor sociale woningen, te koop in een gebied met uitstekende beveiliging.

Dit perceel is gelegen in een gebied dat momenteel in ontwikkeling is en met grote veiligheid ten noorden van de stad, nabij de Ronda Norte, de wijk Benicalap en Avenida Juan XXIII.

Het perceel heeft een oppervlakte van 382 m² en een bouwoppervlakte van 1.668 m², met de mogelijkheid om een ​​gelijkvloerse verdieping plus zeven verdiepingen met appartementen en een penthouse te bouwen. Het is bedoeld voor commerciële gebouwen op de benedenverdieping en sociale woningen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze interessante mogelijkheid ten noorden van Valencia.

Ligging

Deze kavel bevindt zich in een aangelegde omgeving dichtbij diensten, in een ontwikkelingsgebied met veel veiligheid. Het ligt ten noorden van de stad, in de buurt van de Ronda Norte, de wijk Benicalap en de Avenida Juan XXIII. Omdat het gebied veel parken en groene ruimten biedt en dicht bij winkels, supermarkten en scholen ligt, zou het ideaal zijn voor jonge gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar hun eerste huis.

VAL14968
850.680 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst