La Sella

Luxe villa's te koop in La Sella, Costa Blanca

Lucas Fox Jávea

Pl. Adolfo Suarez, 23, Puerto de Jávea
03730 Jávea
Spanje

Selectie van woningen aan de La Sella

Luxe villa's te koop in La Sella, Costa Blanca

La Sella is een omheinde gemeenschap aan de Costa Blanca, gelegen op slechts 15 minuten met de auto van het centrum van Denia, een levendige en aantrekkelijke havenstad. De ligging naast het Montgó Natuurpark laat u genieten van een unieke natuurlijke omgeving, en een fantastisch uitzicht op zee, met tal van mogelijkheden voor mountainbiken, wandelen en nautische activiteiten. Binnen deze geweldige woonwijk, bekend als La Sella, is een 27-holes golfbaan, een tennisclub en een manege, waardoor het bijzonder aantrekkelijk is voor diegenen die van buitenactiviteiten houden. Laten we niet vergeten dat de blauwe vlag stranden en Michelin-sterren restaurants beschikbaar zijn in de naburige steden Denia, Javea, kosmopolitische steden die 365 dagen per jaar tot leven komen.
La Sella ligt op een uitstekende locatie voor forenzen, gezien de gemakkelijke toegang tot de AP7 naar Valencia en Alicante. Het is ook een geweldige locatie voor vakanties en het hele jaar door wonen, in een veilige omgeving, met een prachtig uitzicht op zee en een landelijke sfeer. Wat faciliteiten betreft, alles wat de bewoners nodig zouden kunnen hebben is direct voor de deur, inclusief een apotheek, een kleine supermarkt en een paar restaurants, plus het Marriott Hotel. Er zijn ook verschillende wandelingen en trektochten vanuit La Sella zelf, waarvan vele een adembenemend uitzicht bieden op de Montgo, het platteland en de zee. Een hoog niveau van veiligheid wordt gehandhaafd in La Sella door het on-site 24/7 security team.
Bij Lucas Fox bieden wij luxe appartementen en vrijstaande villa's te koop aan in La Sella. Ze combineren de perfecte mix van een adembenemend uitzicht, privacy, en een landelijke sfeer, terwijl het een prive-ontwikkeling blijft. Deze high-end woningen genieten van de mooiste eigentijdse afwerking en bieden voldoende leefruimte, zowel binnen als buiten. Veel huizenkopers in het gebied zijn internationale vakantiegangers die de 24-uurs veiligheidsfactor waarderen, en dat La Sella een gated community is. Het zijn meestal actieve mensen die genieten van de aanwezige faciliteiten, plus het nieuwe 5* sporthotel dat wordt gebouwd maakt het een plaats waar internationale atleten komen trainen buiten het seizoen.
Voel je vrij om te bladeren door onze online onroerend goed portefeuille en verken onze onroerend goed te koop in La Sella. Voor verdere hulp, neem contact op met ons verkoopteam vandaag en begin uw spannende zoektocht naar onroerend goed in La Sella.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now