Aiguablava

Huizen en appartementen te koop en te huur in Aiguablava

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanje

Selectie van woningen aan de Aiguablava

Aiguablava is een van Costa Brava's meest exclusieve en gewilde gebieden. Het heeft een prachtig kustlandschap en drie prachtige, ongerepte stranden: Aiguablava, Fornells en Platja Fonda. De prachtige grillige kliffen en de diepblauwe zee daaronder zijn karakteriserend voor de Costa Brava. Aiguablava is een baai ageschermd van de wind gelegen in het zuid-oosten en een veilig plek om te zwemmen, varen en duiken. Het strand van Aiguablava beschikt over een aantal uitstekende restaurants en de baai heeft twee van de regio's meest bekende hotels: The Hotel Aiguablava (Fornells) en het 4-sterren Parador, die zich boven op een landtong bevindt en een adembenemend uitzicht op de ruige kustlijn biedt.

Het nabijgelegen stadje Begur biedt een brede selectie van kwaliteit winkels, bars en restaurants. Het gebied geeft een grote keuze land- en water activiteiten zoals duiken, snorkelen, zeilen, kajakken, windsurfen, paardrijden, tennis, fietsen, en golf.
Lucas Fox biedt een scala vastgoed te koop en huur aan in Aiguablava inclusief luxe villa's, eerste rang landgoederen en vakantie appartementen.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now