Sa Riera / Sa Tuna

Selectie van woningen aan de Sa Riera / Sa Tuna

De baaien van Sa Riera en Sa Tuna zijn gelegen in een van de mooiste ongerepte gebieden van de Costa Brava, in de buurt van de stad van Begur en binnen handbereik van alle lokale voorzieningen, golfbanen en restaurants.

Sa Riera heeft een van de grootste zandstranden van de regio's met een prachtig uitzicht op de iconische Medes-eilanden, een jachthaven en het is een bekend paradijs voor duikers. De baai is verbonden met het Illa Roja strand en Playa de Pals door het beroemde Costa Brava kustpad (Cami de Ronda).

Sa Tuna ligt een paar kilometer verder naar het zuiden en is te bereiken via een charmante oude kustweg en gelegen langs de mooie baai van Aiguafreda. Sa Tuna is een van de meest karakteristieke baaien van de Costa Brava en een prachtig bewaard gebleven voormalige vissersdorpje dat barst van de charme en natuurlijke schoonheid. De baai heeft een klein kiezelstrand, aantrekkelijk vissershuisjes en een handvol uitstekende visrestaurants.

Barcelona ligt op slechts 130 km afstand en op slechts 45 km afstand liggen de historische stad Girona en de internationale luchthaven.

Lucas Fox biedt een scala aan Costa Brava onroerend goed te koop en te huur in Sa Riera en Sa Tuna aan, waaronder luxe villa's, eerste rang landgoederen en hedendaagse vrijstaande woningen met uitzicht op zee.

Lucas Fox biedt een scala onroerend goed te koop en te huur aan in Sa Riera en Sa Tuna, waaronder luxe villa's, eerste rang landgoederen en hedendaagse vrijstaande woningen met uitzicht op zee.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now