Blanes

Huizen en appartementen te koop en te huur in Blanes

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanje

Selectie van woningen aan de Blanes

Blanes is de eerste grote stad ten noorden van Barcelona aan de Costa Brava, gelegen op een kleine afstand van twee luchthavens (Barcelona en Girona). Vaak wordt Blanes aangeduid als "de poort naar de Costa Brava". Het is een van de grotere steden langs de kust, met een geschatte bevolking van 40.000. Het is zowel populair bij internationale en nationale toeristen en bewoners. Blanes heeft een pittoreske haven, vele bars, restaurants, een bruisend nachtleven en vele recreatieve mogelijkheden waaronder zeilen, golfen en fietsen.

Blanes heeft aantrekkelijke stranden en de gebruikelijke toeristische activiteiten die men zou verwachten aan de Costa Brava. Ook is het beroemd om zijn mooie botanische tuinen en de exclusieve residentiële ontwikkelingen met uitzicht over de meest prachtige baaien, waaronder Cala Sant Francesc, La Tortuga, Santa Cristina en Fenals.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava onroerend goed te koop en te huur aan in Blanes, waaronder eerste rang landgoederen, kust villa's, herenhuizen en appartementen

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now