Lloret de Mar / Tossa de Mar

Selectie van woningen aan de Lloret de Mar / Tossa de Mar

Lloret de Mar is gelegen aan de zuidkant van de Costa Brava. Het is 40 km van Grona en zijn internationale airport en 75 km van Barcelona. De populariteit bij internationale toeristen is grotendeels te danken aan de natuurlijke schone stranden en het bruisende nachtleven in dit gebied. Ondanks de enorme populariteit bij internationale vakantiegangers, zijn er nu ook meer exclusieve en afgelegen villa's beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een prachtig vakantiehuis. Hier kunnen ze genieten van alles wat de regio te bieden heeft waaronder het PGA Catalunya Resort die onlangs is uitgeroepen tot de No.1 Golf Course van Spanje.

Het charmante stadje Tossa de Mar ligt op 10 km ten noorden van Lloret. Het is het meest bekend om zijn middeleeuwse kasteel, dat trots langs de rand van het water aan het belangrijkste strand van de stad staat. Er zijn twee andere stranden in Tossa: Mar Menuda en het rustigere strand van El Codolar dat gelegen is achter de oude binnenstad. In de oude stad lopen smalle geplaveide straatjes, dit is het enige middeleeuwse stadje dat nog over is langs de Catalaanse kust.

Lucas Fox biedt een brede selectie vastgoed aan in Costa Brava, Lloret de Mar, Tossa de Mar en de omliggende buurten en de exclusieve residentiele gebieden van Cala Canyelles, Martossa en Montgoda. Het portfolio dat Lucas Fox kan aanbieden van vastgoed in Lloret de Mar en Tossa de Mar bezit onder anderen luxueuze villa's, eerste lijns woningen, vakantie appartementen en charmante stadswoningen.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now