Llafranc / Calella / Tamariu

Selectie van woningen aan de Llafranc / Calella / Tamariu

Llafranc is een charmant chique kustplaatsje gelegen in het hart van de Costa Brava in de provincie Girona. Zijn hoefijzervormige zanderige baai wordt beschouwd als een van de beste stranden van de Costa Brava. Het dorp is al vele jaren een topbestemming voor de rijke Catalaanse tweede huis eigenaren en een favoriet voor de meer veeleisende Noord-Europese vakantieganger. De aantrekkelijke lommerrijke boulevard beschikt over talrijke winkels, cafés en kwaliteit visrestaurants met inbegrip van de Michelin-ster restaurant Miramar aan de zuidelijke kant van de baai. Het dorp beschikt ook over een eigen jachthaven, zeilclub en een van de Costa Brava's meest prestigieuze tennisclubs op slechts een paar minuten rijden van de baai.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava vastgoed te koop en te huur aan in Llafranc van villa's en herenhuizen tot aan vrijstaande woningen met grote tuinen en een prachtig uitzicht op zee.
Calella de Palafrugell is een van de meest karakteristieke en prachtige baaien van de Costa Brava. Het dorp, dat 8 prachtige zandstranden (waaronder El Canadell, El Golfet, Port Bo en Port Pelegrí) heeft, is ingeklemd tussen Llafranc aan de noordkant en de botanische tuinen van Cap Roig in het zuiden. Het beschikt over een van de mooiste promenades langs de Middellandse Zee. De stranden van Calella de Palafrugell worden gezien als een van de beste aan de Costa Brava met als extra voordeel dat het een laid-back sfeertje heeft en enigszins afgelegen is met veel kleine baaien die alleen bereikbaar zijn via een loopbrug. Het is ideaal voor een rustige familievakantie of koppels die op zoek zijn naar een luxe strandvakantie.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava onroerend goed te koop en te huur aan in Calella de Palafrugell, waaronder exclusieve kust huizen, penthouses en villa's.
Tamariu is een aantrekkelijke baai gelegen aan de Costa Brava, in de gemeente Palafrugell, waar met naaldbomen begroeide rotsen naar beneden vallen in het kristalheldere blauwe water van de Middellandse Zee. Het strand is een van de schoonste en goed onderhouden stranden van de Costa Brava's. Ook is de baai geliefd bij duikers vanwege de onderwater schatten zoals de verzonken berg van de Llosa de Cala Nova. Tamariu beschikt ook over een mooie boulevard en een aantal uitstekende visrestaurants.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava onroerend goed te koop en te huur aan in Tamariu inclusief prive villa met panoramisch uitzicht op zee in de Aigua Gelida woonwijk.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now