Calafell

Huizen en appartementen te koop en te huur in Calafell

Lucas Fox Vilanova

Rambla de la Pau, 56
08800 Vilanova i la Geltrú
Spanje

Selectie van woningen aan de Calafell

Een huis kopen of huren in Calafell
Met uitstekende stranden en een grote verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden, heeft Calafell een reputatie opgebouwd als een ideale bestemming voor familie toerisme, en velen die hier op vakantie komen worden uiteindelijk verliefd op het gebied en kopen een woning. Of het nu voor een seizoensvakantie is of voor een permanente verhuizing, Lucas Fox heeft eigendommen te koop in Calafell voor alle doeleinden.

U kunt hier een droomhuis aan het strand kopen, een tweede woning of een vakantieappartement met een groot potentieel voor verhuur op de korte termijn. U kunt kiezen uit onze portefeuille met luxe villa's, nieuwe appartementen en zelfs bouwpercelen.

Appartementen en huizen aan zee in de gebieden Segur de Calafell en Calafell Platja bieden directe toegang tot het strand en een prachtig uitzicht op zee vanaf hun terrassen. De eigendommen gelegen in Calafell zelf zijn te vinden in meer rustige woonwijken en omvatten een verscheidenheid aan vrijstaande luxe villa's die zelfs de meest veeleisende klant tevreden zullen stellen met hun grote tuinen, en-suite slaapkamers en ruime leefruimtes met overvloedig natuurlijk licht en een eigentijdse open-plan indeling. Er is geen tekort aan residentiële appartementencomplexen met gemeenschappelijke tuinen met zwembaden, tennisbanen en kinderspeelplaatsen, voor diegenen die op zoek zijn naar een kleinere, gemakkelijker te onderhouden woning met gemeenschappelijke faciliteiten.

Of u nu op zoek bent naar een permanente residentie in Calafell of een vakantie- of investeringsobject, onze ervaren agenten bij Lucas Fox kunnen u helpen de ideale woning te vinden die aan uw wensen voldoet aan de Costa Dorada.

Calafell - Een overzicht
Met een bevolking van bijna 25.000 mensen, waarvan bijna 20% internationale kolonisten zijn, is Calafell een prachtige vakantieplaats aan de Costa Dorada, in Tarragona. De stad ligt tussen de interessante historische stad Tarragona (27 km) en de wereldberoemde stad Barcelona met zijn internationale luchthaven (60 km) en biedt vele interessante onroerend goed opties.

De stad is officieel gelegen in de regio Baix Pendès, markeert het begin van de Costa Dorada, en kan worden onderverdeeld in drie hoofdgebieden: de historische oude stad die zich ontwikkelde rond het middeleeuwse kasteel, Calafell strand of Platja Calafell zoals het bekend is in het Catalaans, en het gebied van Segur de Calafell.

Het belangrijkste hoogtepunt van het gebied is de prachtige kustlijn met alle nodige kenmerken en voorzieningen om van het strand te genieten.
En als u genoeg heeft van het strand, wat heeft Calafell dan te bieden? Wel, als geschiedenis uw ding is, Calafell heeft een middeleeuws kasteel met de overblijfselen van een enorme Iberische vesting en de nabijgelegen stad Tarragona is de thuisbasis van een zeer indrukwekkend Romeins Amfitheater met uitzicht op zee.

Calafell heeft ook veel te bieden op het gebied van sport en vrije tijd, met een aantal golf-, tennis-, basketbal- en petanca-faciliteiten, evenals een gemeentelijk indoor sportcentrum en een uitstekende watersporthaven.

Gastronomie is een ander sterk punt van Calafell met sterrengerechten zoals de Fideua, een fijn op noedels gebaseerd gerecht met een verscheidenheid aan zeevruchten, dat in de meeste restaurants wordt aangeboden. Aangezien Calafell in de Penedès ligt, kan het ook bogen op een aantal zeer goede lokaal geproduceerde wijnen die direct in de wijnmakerijen of in een van de plaatselijke bars kunnen worden geproefd.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now