ALT45156 Prijs vanaf 940.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALT45156 Huizen / Villa's, Finestrat, Costa Blanca

  • Units available 5
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 396m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Finestrat, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 940,000 €

Welkom in het exclusieve complex van 11 luxe villa's geïnspireerd door de schoonheid en elegantie van Venetië, Italië. Deze prachtige locatie combineert hedendaagse luxe met een uniek Venetiaans tintje om gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Elk van de 11 villa's is zorgvuldig ontworpen om de essentie van Venetië vast te leggen, met grachten en water rondom het pand, waardoor een serene en magische sfeer ontstaat. Elke villa heeft een eigen privézwembad van meer dan 50 vierkante meter, zodat gasten kunnen ontspannen en genieten van het gevoel op hun eigen privé-eiland midden in deze wateroase te zijn.

Het complex ligt in een veilige en besloten omgeving, waardoor de rust en privacy van de bewoners gewaarborgd is. Bovendien heeft de klant de mogelijkheid om te kiezen tussen drie afwerkingsversies voor zijn villa, waardoor hij zijn ruimte kan personaliseren volgens zijn persoonlijke smaak en voorkeuren.

Elke villa is ontworpen met oog voor detail en biedt een voortreffelijk interieurontwerp dat moderne elementen combineert met Venetiaanse invloeden, zoals hoge plafonds, bogen en hoogwaardige afwerkingen. De grote ramen laten natuurlijk licht de ruimtes binnenstromen, waardoor in elke villa een heldere en gastvrije sfeer ontstaat.

Het resort biedt niet alleen luxe en elegantie, maar ook uitzonderlijke voorzieningen, zoals een eigen fitnessruimte, entertainmentruimtes in de buitenlucht en zorgvuldig aangelegde tuinen. Bewoners kunnen genieten van het gevoel in een hoek van Venetië te wonen terwijl ze op een idyllische en exclusieve locatie verblijven.

Kortom, dit luxe villacomplex in Finestrat biedt een unieke ervaring die de rust van Venetië combineert met moderne gemakken. Elke villa met privézwembad en de mogelijkheid tot maatwerk zorgt ervoor dat klanten onvergetelijke herinneringen creëren in deze paradijselijke hoek.

Documentatie

ALT45156 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze promotie bevindt zich in Finestrat. Het gebied biedt rust, in een omgeving omringd door mediterraan bos en zeer dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen, winkelcentra en stranden.

Het is de perfecte locatie, dichtbij de prachtige stranden in de omgeving en allerlei voorzieningen, zoals restaurants, winkels, diverse bezienswaardigheden en activiteiten, golfbanen, vier internationale scholen en 5-sterrenhotels, waardoor de bewoners een uitstekende kwaliteit van het leven.

Het geniet ook een praktische locatie met toegang tot Benidorm in slechts 8 minuten en de internationale luchthaven van Alicante op slechts 50 kilometer afstand via de snelweg AP-7.

Bekijk op kaart

ALT45156 Prijs vanaf 940.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Villa 940.000 € Available 3 3 396m² Floor plan
Villa 940.000 € Available 3 4 416m² Floor plan
Villa 940.000 € Available 3 2 396m² -
Villa 985.000 € Available 3 4 416m² Floor plan
Villa 1.050.000 € Available 3 2 416m² -
Villa - Verkocht 3 4 399m² -
Villa 1.250.000 € Available 3 2 458m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now