DIAGONALT-3 Prijs vanaf 1.021.000 € Nieuwe ontwikkeling

DIAGONALT PHASE II - A Appartementen, Esplugues, Barcelona

  • Units available 4
  • Slaapkamers 3 & 4
  • Sizes from 130m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Esplugues, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 1,021,000 € en huur rendement van 3%

Gelegen op meer dan een hectare eigen grond, biedt deze exclusieve gloednieuwe ontwikkeling luxe huizen op een bevoorrechte locatie in Esplugues, Barcelona, waar bewoners elke dag wakker kunnen worden om de zon te zien opkomen boven de zee en de stad vanuit het comfort van hun eigen huis. , aan de rand van het natuurpark Collserola.

Op het beveiligde, omheinde gemeenschappelijke terrein vinden we zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padelbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig binnenzwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Bovendien beschikken de gebouwen over intelligente constructietechnologie, 24-uursbeveiliging en een conciërgeservice voor volledige gemoedsrust. Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken.

De panden variëren in grootte van 50 m² tot 500 m² en omvatten tuinwoningen op de begane grond, appartementen en penthouses met terrassen, elk met 1-6 slaapkamers. Elk appartement wordt samen verkocht met 2 parkeerplaatsen en een berging.

Een niet te missen kans om een uniek, persoonlijk op maat gemaakt huis te verwerven in een gloednieuwe high-end ontwikkeling met uitstekende gemeenschappelijke ruimtes in een prestigieuze wijk in Barcelona.

Hoogtepunten

  • Geweldige locatie en uitzicht op zee en de stad
  • Uitstekende binnen- en buitenfaciliteiten
  • Panden van 50 m² tot 500 m²
  • 1-6 slaapkamers plus servicekamers in sommige eigendommen
  • Privé buitenruimte
DIAGONALT-3 Nieuwe ontwikkeling

DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona

This development is part of the DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona project. — Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Esplugues, Barcelona

Ligging

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, zeer geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal. Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad in de buurt.

Bekijk op kaart

DIAGONALT-3 Prijs vanaf 1.021.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 1.021.000 € Available Vloer 1 3 2 130m² 19m² -
Appartement 1.250.200 € Available Vloer 2 4 3 156m² 19m² -
Appartement 1.416.000 € Available Vloer 4 3 3 175m² 19m² Floor plan
Appartement 1.448.100 € Available Vloer 5 3 3 175m² 19m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now