DIAGONALT-5 Prijs vanaf €1,089,600 Nieuwe ontwikkeling
14 afbeeldingen beschikbaar
DIAGONALT-5 Prijs vanaf €1,089,600 Nieuwe ontwikkeling

DIAGONALT 5 Appartementen, Esplugues, Barcelona

 • Completion Q1 2020
 • Units available 6
 • Slaapkamers 4
 • Sizes from 143m²
 • Rental yield up to 4.66%

DIAGONALT 5 Appartementen, Esplugues, Barcelona

Dit exclusieve gloednieuwe project ligt op meer dan een hectare eigen grond en biedt luxe huizen op een bevoorrechte locatie in Esplugues, Barcelona, waar bewoners elke dag wakker kunnen worden om de zon te zien opkomen boven de zee en de stad vanuit hun eigen huis , aan de rand van het natuurpark Collserola.

Op het beveiligde, omheinde gemeenschappelijke terrein vinden we zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padelbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig overdekt zwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Bovendien beschikken de gebouwen over intelligente bouwtechnologie, 24-uursbeveiliging en een conciërgeservice voor volledige gemoedsrust. Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken.

Een uniek kenmerk van deze nieuwbouweigenschappen is de veelzijdigheid die de eigenaren krijgen om de grootte, indeling en het interieur van hun nieuwe woning te kiezen. De woningen variëren in grootte van 110 m² tot 235 m² en omvatten tuinen op de begane grond, appartementen en penthouses met terrassen, elk 1-6 slaapkamers. Elk appartement wordt verkocht samen met 2 parkeerplaatsen en een berging (niet inbegrepen in de prijs). Bewoners kunnen genieten van uitzicht op het zuiden van Montjuic en Barcelona.

Een onmisbare kans om een uniek, persoonlijk op maat gemaakt huis te verwerven in een gloednieuwe high-end ontwikkeling met uitstekende gemeenschappelijke ruimtes in een prestigieuze wijk van Barcelona.

Leverbaar in maart 2020.

highlights

 • Geweldige locatie en uitzicht op het zuiden van Montjuic en Barcelona
 • Uitstekende binnen- en buitenfaciliteiten
 • Woningen van 110 m² tot 235 m²
 • 1-6 slaapkamers plus servicekwartieren in sommige woningen
 • Prive buitenruimte
 • Mogelijkheid om lay-out en ontwerp te personaliseren

Ligging

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, zeer geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal. Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad in de buurt.

Bekijk op kaart

DIAGONALT-5 Prijs vanaf €1,089,600 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement €1,133,740 Vloer 1 4 3 156m² 195m² 4.66%
Appartement €1,089,600 Vloer 4 4 2 143m² 18m² -
Appartement Gereserveerd Vloer 6 5 4 276m² 53m² 2.82%

DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona

This development is part of the DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona project. — Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Esplugues, Barcelona

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst