ND-LA-QUEROLA-ORDINO Prijs vanaf 1.970.904 € Nieuwe ontwikkeling

ND LA QUEROLA ORDINO Huizen / Villa's, Ordino, Andorra

 • Units available 5
 • Slaapkamers 2, 3 & 5
 • Sizes from 252m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Ordino, Andorra beschikt over prijzen vanaf 1,970,904 €

Lucas Fox presenteert met genoegen dit exclusieve nieuwbouwproject in Ordino, Andorra, winnaar van de prijs voor beste ontwikkeling in Andorra 2023-2024 en genomineerd als een van de beste ontwikkelingen in Europa bij de European Property Awards. De ontwikkeling van La Querola de Ordino komt voort uit een multicultureel concept van de Franse architect Jean Nouvel van Ateliers, die bij dit project samenwerkt met de Barcelona-architect Josep Ribas van Ribas & Ribas Arquitectos en de Andorrese architect Jordi Sala van Arquitectura Jordi Sala.

De promotie is omgeven door een prachtig natuurgebied en biedt daarom indrukwekkende uitzichten en buitenruimtes om te genieten van de omliggende bosrijke omgeving. Evenzo genieten ze van een prachtig natuurlijk licht, aangezien er speciale aandacht is besteed aan de oriëntatie van de gebouwen, evenals aan de configuratie van grote ramen en het gebruik van spiegels.

Het presenteert een uniek eigentijds ontwerp, met een natuurlijke leistenen gevel met onregelmatige vormen. De promotie past perfect in de bergachtige omgeving van het alpenbos, dankzij het ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen zoals leisteen, hout, staal en glas.

De promotie biedt zeven gebouwen met in totaal 51 verdiepingen, begane grond en penthouses die verschillende ontwerpen presenteren om aan te passen aan de smaak en behoeften van de nieuwe klant. Alle kamers hebben een terras met barbecue en sommige hebben een eigen tuin met ontspanningsruimtes. Vooral de penthouses springen eruit, met hoge en onregelmatige plafonds. Alle woningen genieten van een box op de onderste verdiepingen van de gebouwen. Bovendien genieten ze van een grote familiekamer, een kamer met een grote open haard die kan worden gebruikt voor elk gebruik dat de nieuwe eigenaren wensen, zoals onder andere een bioscoopkamer of een speelkamer.

Binnen hebben de huizen natuurlijke materialen zoals hout en steen, gecombineerd met zichtbeton. Evenzo zijn de huizen ontworpen om een grote energie-efficiëntie te bieden, aangezien alle details zoals oriëntatie, blootstelling aan de zon of ventilatie zijn geregeld. Daarbij komt het gebruik van geothermische energie als bron van groene energie voor verwarming, airconditioning en warm water.

De woningen zijn voorzien van geïntegreerd meubilair zoals zitbanken, Viabizzuno verlichtingssystemen, op maat gemaakte ramen en Lutron domotica. De keukens zijn volledig uitgerust met de nieuwste Miele-apparaten met een massief eiken middentafel. De badkamers en toiletten zijn voorzien van Corian materiaal, met maatwerk apparatuur.

La Querola de Ordino biedt prachtige gemeenschappelijke ruimtes voor het plezier van haar bewoners, zoals een buitenzwembad en een spa, met allerlei voorzieningen zoals een jacuzzi, ontspanningsruimte, massageruimte, sauna, hamam, fitnessruimte en yogaruimte . Daarnaast bieden ze tuinen met zorgvuldige landschapsarchitectuur, met inheemse soorten, vijvers en rotsen; allemaal ontworpen voor uw plezier en om u een plek van rust en ontspanning te bieden. Elk van de gebouwen heeft trappen en een eigen lift. Daarnaast is er speciale aandacht besteed aan bereikbaarheid en veiligheid.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:
 • Appartementen, begane grond en penthouses
 • terrassen en tuinen
 • privé garage
 • Integratie met de omgeving
 • Uniek ontwerp
 • Gemeenschappelijke ruimtes zoals spa en tuinen
ND-LA-QUEROLA-ORDINO Nieuwe ontwikkeling

Extra's

 • Appartementen, begane grond en penthouses
 • terrassen en tuinen
 • privé garage
 • Integratie met de omgeving
 • Uniek ontwerp
 • Gemeenschappelijke ruimtes zoals spa en tuinen

Ligging

De ontwikkeling is gelegen nabij het kleine stadje Ordino, een van de mooiste in het vorstendom Andorra. Ordino ligt in een indrukwekkend gebied dat in 2020 door UNESCO is geclassificeerd als biosfeerreservaat.

Op korte loopafstand heeft u toegang tot allerlei diensten voor uw dagelijkse leven, zoals gezondheidscentra, scholen, restaurants en een spacentrum.

Sport- en bergliefhebbers genieten van eindeloze wandel- en mountainbikeroutes in de directe omgeving, evenals de beste skigebieden op slechts 15 minuten rijden met de auto.

Bekijk op kaart

ND-LA-QUEROLA-ORDINO Prijs vanaf 1.970.904 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin
Appartement 2.883.679 € Available Vloer 0 2 4 396m² 32m² 46m²
Appartement 3.966.904 € Available Vloer 0 3 5 485m² 81m² -
Appartement 4.621.790 € Available Vloer 0 5 6 693m² - 197m²
Appartement 1.970.904 € Available Vloer 2 2 4 252m² 26m² -
Appartement 3.907.649 € Available Vloer 3 3 5 549m² 56m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now