Afbeelding van het onroerend goed
LFS4317
€ 14,000,000
Huis / Villa Te koop
28 afbeeldingen beschikbaar
LFS4317
€ 14,000,000
Huis / Villa Te koop

Excellent 7 Slaapkamer Huis / Villa te koop in Pedralbes, Barcelona

  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 6
  • Woonoppervlakte 1,344m²
  • Perceeloppervlakte 2,036m²

Een geweldige kans om een ongelooflijk paleis uit de vroege jaren 1900 te bezitten op een exclusieve locatie

Dit prachtige paleis te koop op een van de meest prestigieuze locaties van Barcelona is 1.345 m² groot en ligt op een perceel van meer dan 2.000 m². Het pand is verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt over een grote hal, 7 slaapkamers, 6 badkamers, een zwembad, een squashbaan en verschillende terrassen.

Het biedt ook een grote parkeerplaats en een apart opslaggebouw.

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Parkeerplaats

Extra's

- Onverslaanbare functies vanaf het begin van de jaren 1900

- Grote hal

- Prachtig paleis op een exclusieve locatie

- Parkeren voor meerdere auto's

- Perceel van meer dan 2.000 m²

- Volledig gerestaureerde begane grond

- Prachtig uitzicht op Barcelona

- Zwembad, tuin, squashbaan en verschillende terrassen

- Extra appartement voor gasten

- Dichtbij internationale scholen en openbaar vervoer

- Veiligheid

- Unieke kans

Indeling

Begane grond:

- Entreehal

- Woonkamer

- Eetkamer

- Cocktailkamer

- Gastenbadkamer

- keuken

- Terras

- Parkeren

- Tuin

- Zwembad

- Squash veld

Eerste verdieping:

- Service kwartalen

- 5 slaapkamers

- 4 badkamers

- Toegang tot een extra appartement

- Verschillende terrassen

-1 verdieping:

- Opslagruimte

- Wijnkelder

- Ruimte voor potentiële sportschool / discotheek

Ligging

Omringd door beveiliging, gelegen naast het politiebureau van Zona Alta en met uitstekende toegang tot alle internationale scholen en openbaar vervoer, waardoor het een zeer aantrekkelijk familiehuis, consulaat of bedrijfseigendom is.

Gelegen aan de rand van de Zona Alta van Barcelona, is Pedralbes de meest exclusieve wijk in Barcelona en een van de weinige buurten in Barcelona waar u grote vrijstaande luxe huizen met tuinen en zwembaden kunt kopen. Bestaande uit een paar hoofdstraten van winkels, bars en restaurants - voornamelijk langs de Calle de Capitán Arenas tot Diagonal en Maria Cristina - is het grootste deel van Pedralbes verspreid over de glooiende hellingen van het Collserola-gebergte, vaak met een fantastisch uitzicht op de stad en op de Middellandse Zee.

Huizen te koop en te huur in Pedralbes, met name aan de exclusieve Avenida Pedralbes en Avenida Pearson, hebben een aantal van de hoogste prijzen in onroerend goed in Barcelona. De Real Club de Polo en Real Club de Tenis bevinden zich ook in Pedralbes, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van de buurt. Bovendien maakt de nabijheid van de internationale scholen van Barcelona Pedralbes een extreem populair gebied voor internationale gezinnen die naar Barcelona willen verhuizen.

Pedralbes huizen te koop zijn meestal van hoge kwaliteit nieuwbouw luxe constructies met een grote hoeveelheid leefruimte en prive-tuinen, zwembaden en garages. Het is ook mogelijk om oudere huizen te vinden om te kopen, waarvan vele ruime percelen hebben en gemoderniseerd moeten worden. Het is soms mogelijk om Pedralbes bouwkavels te koop te vinden waarop het mogelijk is om een huis naar uw eigen wensen te ontwerpen en te bouwen.

Pedralbes appartementen te koop hebben de neiging om groter te zijn, en velen hebben servicegebieden. Originele kenmerken in woningen in Pedralbes zijn moeilijker te vinden, en sommige appartementen vereisen een kleine modernisering. Vanwege de laagbouw, ruime indeling van de appartementenblokken, is er meestal uitstekend natuurlijk licht in de appartementen. De meeste appartementen hebben ook een ondergrondse parkeergarage in hetzelfde of een nabijgelegen gebouw. Er zijn verschillende buslijnen in gebruik, een tram langs Avenida Diagonal naar Francesc Macia, en gemakkelijke verbindingen met de ringwegen van de stad en naar de internationale luchthaven van Barcelona.

Bekijk meer panden te koop in Pedralbes

LFS4317
€14,000,000
Huis / Villa Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst