STC47154 500.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in bellaterra, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1.032m²

Spectaculair perceel van 1.038 m² met prachtige bouwmogelijkheden te koop in Bellaterra.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert met genoegen een verbazingwekkend perceel van 1.032 m², gelegen op slechts vijf minuten lopen van het station Bellaterra. Dit indrukwekkende perceel onderscheidt zich door zijn verhoogde ligging en volledig vlakke indeling, waardoor het zeer veelzijdig is voor elk type constructie. Het heeft een zuidoriëntatie en daardoor een bevoorrechte blootstelling aan de zon, waardoor het meeste uit natuurlijk licht wordt gehaald.

Het perceel heeft een uitzonderlijke beoordeling van 20a/10, waardoor de bouw van een eengezinswoning tot 500 m2 mogelijk is. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om elementen als een tuin, een zwembad en andere voorzieningen te integreren.

De strategische locatie, op korte afstand van station Bellaterra, biedt niet alleen vervoersgemak, maar ook de nabijheid van lokale diensten en de exclusiviteit van een prominente woonwijk. Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

Perceel van 1.038 m²

Bellaterra, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Bellaterra is een exclusieve woonwijk, omgeven door een bevoorrechte natuurlijke omgeving en met uitstekende verbindingen naar Sant Cugat del Vallés, vier kilometer verderop, en Barcelona, vijftien kilometer verderop, per auto of trein. De ligging tussen de gemeenten Sabadell, Cerdanyola en Sant Cugat del Vallés biedt alle noodzakelijke diensten, met verschillende winkelcentra in de buurt.

STC47154 500.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Bellaterra

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen