GAV37264 1.200.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Bellamar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 2.202m²

Perceel van meer dan 2.200 m2, met veel mogelijkheden om een huis te bouwen, te koop, in Bellamar

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen
  • Tuin
  • Uitzicht op de stad
  • Panoramisch zicht
  • Dichtbij internationale scholen

Wat je moet weten over deze perceel

Groot perceel van 2.202 m2 en heeft een groot potentieel om een meergezinswoning te bouwen. Het land is gelegen in een verstedelijkt gebied met alle voorzieningen: watervoorziening, elektriciteit, aardgas, riolering, trottoirs en openbare verlichting.

Het perceel voldoet aan de meergezinsregeling 20a, volgens welke 4 appartementen van elk 150 m2 of 6 appartementen van elk 100 m2 kunnen worden gebouwd, verdeeld over de begane grond plus twee verdiepingen.

Vandaag heeft het land een bebouwde oppervlakte van 340 m2 voor magazijnen en kantoren voor industrieel gebruik.

Het land is gelegen in het bevoorrechte gebied van Bellamar, op een uitstekende locatie, op een steenworp afstand van het strand van Castelldefels. Dit specifieke perceel is zeer goed verbonden, op 1 minuut van het openbaar vervoersstation van Castelldefels met verbinding naar Barcelona. Het perceel ligt ook op 1 minuut van de beste restaurants in Castelldefels en supermarkten. Dankzij het uitstekende wegennet ligt Barcelona op 20 minuten rijden en de luchthaven op slechts 15 minuten, aangezien het naast Castelldefels ligt en gemakkelijk bereikbaar is vanaf de snelweg C-32. Vanaf het perceel zijn we dicht bij de prestigieuze internationale scholen, zoals de British School en de LFG Bon Soleil.

Perceel te koop

Bellamar, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in de urbanisatie Bellamar, zeer gewild dankzij de perfecte locatie dicht bij het strand, met gemakkelijke toegang tot Barcelona. Dit maakt het een populaire keuze onder voetballers en acteurs, maar ook onder andere high-end bewoners, die hun werk in Barcelona willen combineren met een buitenleven op het strand en een geweldige setting voor een gezin.

GAV37264 1.200.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Castelldefels

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen