GAV49557 300.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Montmar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1.542m²

Prachtig perceel met uitstekende blootstelling aan de zon gedurende de dag te koop in de bevoorrechte omgeving van Begues, Gavà

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht
  • Panoramisch zicht

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit bevoorrechte perceel met een oppervlakte van 1542 m² gelegen in Begues, Gavà. Het heeft een zuidoriëntatie, wat de hele dag een uitstekende blootstelling aan de zon garandeert. Dit perceel is perfect om een droomhuis te bouwen, volledig gepersonaliseerd volgens uw behoeften en smaak.

Het perceel valt op door het indrukwekkende uitzicht op zee waar u vanuit uw eigen huis van kunt genieten.

Naast de bevoorrechte ligging is het perceel perfect verbonden en bevindt het zich in een gebied dat alle diensten en comfort biedt voor het dagelijks leven. Op dezelfde manier staat Begues bekend om zijn rust en natuurlijke omgeving, waardoor het perfect is voor mensen die even weg willen van de drukte van de stad zonder comfort en toegankelijkheid op te geven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

Montmar, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Begues, een charmant stadje gelegen in de regio Baix Llobregat, in de provincie Barcelona, is een bestemming die fascineert door zijn natuurlijke schoonheid en landelijke charme. Het is omgeven door weelderige bossen en majestueuze bergen, waardoor het een rustige omgeving is, ver weg van de drukte van de stad, zonder de nabijheid van Barcelona op te geven.

Een van de grootste attracties van Begues is de natuurlijke omgeving. Met het Garraf Natuurpark voor de deur vinden buitenliefhebbers talloze mogelijkheden om kronkelende paden te verkennen, verborgen watervallen te ontdekken en te genieten van adembenemende panoramische uitzichten. Bovendien wordt Begues omgeven door wijngaarden en olijfboomgaarden, die bijdragen aan het gevarieerde en pittoreske landschap.

De lokale gastronomie is een ander hoogtepunt van Begues. De restaurants van de stad bieden traditionele Catalaanse culinaire hoogstandjes, zoals de beroemde coca de recapte, wildgerechten, zelfgemaakte worsten en regionale wijnen.

Begues staat ook bekend om zijn diepgewortelde festiviteiten en tradities, waaronder religieuze vieringen, populaire festivals en culturele evenementen gedurende het hele jaar.

GAV49557 300.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Castelldefels

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen