Afbeelding van het onroerend goed
LFS2963
1.650.000 €
Huis / Villa Te koop
37 afbeeldingen beschikbaar
LFS2963
1.650.000 €
Huis / Villa Te koop

Excellent 5 Slaapkamer Huis / Villa te koop in Caldes d'Estrac, Barcelona

 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 5
 • Woonoppervlakte 500m²
 • Perceeloppervlakte 350m²

Prachtig, gerestaureerd pand aan de frontlinie in het charmante dorpje Caldes d'Estrac aan de kust van Maresme. Het dateert uit het midden van de 19e eeuw en biedt historische waarde en architectonisch belang

Dit prachtige historische herenhuis in Caldes d'Estrac ligt op een rustige locatie aan zee.

Het dateert uit het midden van de 19e eeuw en is ontworpen door de beroemde architect van Barcelona, ​​Sagnier i Villavechia, wiens werken bekend zijn uit dezelfde periode als Antonio Gaudí. Het pand is onlangs gerestaureerd door de huidige verkopers met hoogwaardige afwerkingen en design. Het wordt gemeubileerd verkocht.

Het pand beschikt over 4 niveaus van ruimte, een dakterras en een eigen tuin, en is gunstig gelegen in de buurt van een prachtig strand. De achterkant van het huis is volledig privé en biedt een mooie ruimte voor familiefeesten en evenementen, evenals een eigen tuin met een fontein en een barbecue.

Eigenschappen

 • Eerste lijn zee
 • Zeezicht
 • Terras
 • Tuin
 • Klassieke bouwstijl
 • Parkeerplaats
 • Airconditioning
 • Open haard
 • Verwarming

Extra's

- Garage

- Spa

- Uitzicht op zee en de bergen

- 2 ingangen (een hoofdgang met een veranda en een andere van de zee)

- Wijnkelder

- Barbecue

- Televisie en telefoon in alle slaapkamers

- 3 terrassen

- Airconditioning

- Verwarming

Indeling

Het bezit kenmerkt twee ingangen (hoofd en strand)

Begane grond:

- Entreehal

- Woonkamer

- 2 slaapkamers

- Badkamer

- Keuken

- Wijnkelder

- Directe toegang tot de tuin en de zee

- Barbecue

- Fontein

Eerste verdieping:

- Garage

- Woonkamer

- Keuken

- Logeerkamer

- Complete badkamer

Tweede verdieping:

- 2 ensuite slaapkamers

- Kleedkamer

Derde verdieping:

- Bibliotheek

- Woonkamer

- Badkamer

- terras

Vierde verdieping:

- Woonkamer

Vijfde verdieping:

- terras

- Solarium

- Jacuzzi

Ligging

Caldes d'Estrac ligt aan de rand van Barcelona, ​​in de buurt van Girona, en biedt als zodanig een werkelijk uniek paradijs met het beste van alle werelden. De ongerepte stranden bieden het beste van de kustlifestyle, het charmante dorp heeft een mix van verbluffende modernistische en gotische architectuur, thermale baden hebben hun reputatie als kuuroord gesticht en een reeks jaarrond agrarische en tuinbouwevenementen hebben geleid tot een bloeiende restaurantscène. Het gebied is geschikt voor recreanten die op zoek zijn naar avontuur in de buitenlucht, en degenen die meer van culturele activiteiten houden, met een literair parcours dat de geschiedenis van Spaanse dichters en schrijvers van Caldes d 'Estrac viert.

De kust van Maresme ligt aan de Middellandse Zee, slechts een paar kilometer ten noorden van de stad Barcelona. Het grondgebied van Maresme beslaat het gebied tussen de zee en de heuvels van Serralada Litoral. De geografie van de kust wordt gekenmerkt door lange zandstranden waar de prachtige beboste heuvels uit de zee oprijzen.

De Maresme-kust is een van de centra van de wijnstreek Penedès en het gebied staat bekend om zijn gastronomie met vele uitstekende bodega's en restaurants. Toerisme is een van de belangrijkste lokale industrieën en er zijn uitstekende sportfaciliteiten zoals golfbanen, zeilhavens en paardrijden, wandelen en andere buitenactiviteiten in de natuurparken.

De kust van Maresme heeft uitstekende verbindingen met de stad Barcelona via de weg en het spoor. Er is ook een goed aanbod van lokale en internationale scholen die hebben bijgedragen aan de groeiende populariteit van het gebied onder internationale kopers van onroerend goed op zoek naar een ontspannen en mooie locatie binnen handbereik van Barcelona.

LFS2963
1.650.000 €
Huis / Villa Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst