MRS15657 505.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 2.014m²

Bouwperceel met open uitzicht te koop in het Rocaferra-gebied, op 5 minuten van het centrum van Sant Andreu de Llavaneres.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht
  • Constructed area 2.014m²

Wat je moet weten over deze perceel

Dit perceel van 2.014 m² is gelegen in de woonwijk Rocaferra, op slechts 5 minuten lopen van de stad, in een rustige omgeving met zeer goede verbindingen.

Een vlakke plot, het zou gemakkelijk zijn om op te bouwen en het heeft ook duidelijke uitzichten. Het maximale bouwoppervlak bedraagt ​​0,25% bij een bezetting van 10%. Het zou mogelijk zijn om een ​​huis van ongeveer 500 m² te bouwen met een begane grond en een eerste verdieping, een verdieping kan worden gebouwd in de kelder. Een maximale gevelhoogte van 6,70 m is toegestaan ​​en het is ook mogelijk om een ​​bijgebouw van 60 m² te bouwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze uitstekende mogelijkheid om een ​​op maat gemaakt huis te bouwen aan de kust van Maresme.

Perceel te koop

Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Grondstuk gelegen in de woonwijk Rocaferra, op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Sant Andreu de Llavaneres, aan de prachtige kust van Maresme.

MRS15657 505.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen