LFS4506 280.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Vallromanes, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 2.500m²

Fantastische kans om een perceel van 2500 m² te kopen met uitzicht op de stad en de bergen, op een paar minuten van een golfbaan.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht
  • Diervriendelijk
  • Dichtbij internationale scholen

Wat je moet weten over deze perceel

Het stedelijk perceel van 2.500 m² met prachtig uitzicht op de berg Montseny is gelegen in de rustige woonwijk Can Corbera, net boven de uitstekende golfbaan Vallromanes.

De regelgeving zou de bouw van een huis met twee verdiepingen en een zolder van meer dan 400 m² toestaan. Bebouwbaarheid en bezettingsgraad zijn 20% en de maximale hoogte van de gevel is 7,6 m

Deze hele woonwijk ondergaat momenteel uitgebreide werkzaamheden om de nuts- en serviceverbindingen te verbeteren.

Het land zou ideaal zijn voor iemand die omringd wil worden door de natuur. Het stedelijk perceel biedt een fantastisch uitzicht op het Vallés-gebied met de bergen van Montseny in de verte. Het is toegankelijk vanaf sleepstraten.

Het dorpscentrum van Vallromanes ligt op minder dan 5 minuten met de auto en het centrum van Barcelona kan in ongeveer 30 minuten worden bereikt. Het strand van El Masnou ligt op ongeveer 15 minuten afstand.

Perceel te koop

Indeling perceel

- Perceel van 43.500m²

- Ontwikkelbare oppervlakte van 2500m²

- Omringd door 41.000 m² beschermd bos, waardoor het een uitstekende omgeving is om in te leven

Vallromanes, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Het land ligt direct naast het natuurpark Serralada Litoral, dat een groot aantal wandel-, berg- en paardrijpaden biedt. Vallromanes heeft veel goede restaurants en een uitstekend spahotel.

Slechts 30 minuten van het centrum van Barcelona en 10 minuten van Alella, wereldwijd beroemd om zijn wijnproductiefaciliteiten en om zijn prachtige stranden. Er is een internationale school op ongeveer 20 minuten afstand in Montgat.

LFS4506 280.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen