STC47432 150.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Matadepera, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 900m²

Exclusief perceel met een royale oppervlakte van 800 m² met uitstekende oriëntatie en panoramisch uitzicht te koop in de urbanisatie Can Prat in Matadepera.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit exclusieve perceel voor de bouw van een droomhuis in de prestigieuze omgeving van de urbanisatie Can Prat in Matadepera. Dit exclusieve stadskavel beslaat een royale oppervlakte van 800 m². Enerzijds valt het op door zijn uitstekende oriëntatie, die de hele dag zon garandeert, zodat er lichte en uitnodigende ruimtes kunnen worden gecreëerd. Aan de andere kant biedt het een prachtig uitzicht. Ten slotte heeft het toegang vanuit twee verschillende straten, waardoor er twee ingangen kunnen worden geconfigureerd: één naar de garage vanuit de benedenstraat en een andere naar de woning vanuit de bovenstraat.

Dit perceel heeft een stedenbouwkundige classificatie 5c (PA), wat betekent dat het toegestaan is voor de bouw van een geïsoleerde eengezinswoning, met de mogelijkheid om het aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

  • 800 m² bebouwbaar perceel

Indeling perceel

Met de mogelijkheid om uw woning aan te passen, kunt u deze afstemmen op uw specifieke behoeften en de ideale woning creëren. Stel je voor dat je op een plek woont waar elk detail jouw levensstijl en voorkeuren weerspiegelt.

Matadepera, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Can Prat de Matadepera is een exclusieve urbanisatie die de nabijheid biedt van essentiële voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen en recreatiegebieden. Het is een rustige en bevoorrechte omgeving.

STC47432 150.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Matadepera

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen