STC47454 150.800 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Matadepera, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 800m²

Exclusief stedelijk perceel van 800 m² met 5c (PA) rating voor de bouw van een huis, met veel privacy te koop in Can Prat de Matadepera.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Panoramisch zicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit exclusieve perceel voor de bouw van een droomhuis in de prestigieuze en privéomgeving van de urbanisatie Can Prat in Matadepera. Dit exclusieve stadskavel beslaat een royale oppervlakte van 800 m². Enerzijds valt het op door zijn uitstekende oriëntatie, die de hele dag zon garandeert, zodat er lichte en uitnodigende ruimtes kunnen worden gecreëerd. Aan de andere kant biedt het een prachtig uitzicht. Ten slotte heeft het toegang vanuit twee verschillende straten, waardoor er twee ingangen kunnen worden geconfigureerd: één naar de garage vanuit de benedenstraat en een andere naar de woning vanuit de bovenstraat.

Dit perceel heeft een stedenbouwkundige classificatie 5c (PA), wat betekent dat het goedgekeurd is voor de bouw van een geïsoleerde eengezinswoning, met de mogelijkheid om het aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

  • 800 m² bebouwbaar perceel

Indeling perceel

Dit stadskavel biedt een unieke kans om de woning van uw dromen te bouwen in een exclusieve omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

Matadepera, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Can Prat de Matadepera is een exclusieve urbanisatie die de nabijheid biedt van essentiële voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen en recreatiegebieden. Het is een rustige en bevoorrechte omgeving.

STC47454 150.800 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Matadepera

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen