STC47444 150.800 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Matadepera, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 889m²

Exclusief stedelijk perceel van 889 m² voor de bouw van een huis te koop in Matadepera.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit exclusieve perceel voor de bouw van een droomhuis in de prestigieuze omgeving van de urbanisatie Can Prat in Matadepera. Dit exclusieve stadskavel beslaat een royale oppervlakte van 889 m². Enerzijds valt het op door zijn uitstekende oriëntatie, die de hele dag zon garandeert, zodat er lichte en uitnodigende ruimtes kunnen worden gecreëerd. Aan de andere kant biedt het een prachtig uitzicht. Ten slotte heeft het toegang vanuit twee verschillende straten, waardoor er twee ingangen kunnen worden geconfigureerd: één naar de garage vanuit de benedenstraat en een andere naar de woning vanuit de bovenstraat.

Dit perceel heeft een stedenbouwkundige classificatie 5c (PA), wat betekent dat het goedgekeurd is voor de bouw van een geïsoleerde eengezinswoning, met de mogelijkheid om het aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

Indeling perceel

Dit stedelijke perceel biedt een unieke kans om een huis op maat te bouwen in een exclusieve omgeving met gemakkelijke toegang tot essentiële diensten. De uitstekende oriëntatie, het intelligente ontwerp en de strategische ligging maken dit pand een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar levenskwaliteit en privacy in een stedelijke omgeving.

Matadepera, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Can Prat de Matadepera is een exclusieve urbanisatie die de nabijheid biedt van essentiële voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen en recreatiegebieden. Het is een rustige en bevoorrechte omgeving.

STC47444 150.800 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Matadepera

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen